Jaunavedžiai į Santuokų rūmus atvyko likus pusvalandžiui iki ceremonijos. Rašalo mėlynumo kostiumu pasipuošęs Justinas vos išlipęs iš automobilio čia pat stovinčius draugus apdalijo šypsenomis. Tokią pat ramybę ir džiaugsmą spinduliavo ir jo išrinktoji Akvilė.

Pora šeimą įregistruos tik civilinėje metrikacijoje, prieš Dievą nestos. „Bažnyčioje ne, nes nesame praktikuojantys katalikai, tai kam važiuoti ten, kur mūsų niekas nekviečia, – DELFI pasakojo Justinas. – Po ceremonijos važiuosime su šeima papietauti, o vakare darysime „tūsą“ su visais draugais. Vestuvės be jokių scenarijų ir šakočių.“

Vakare Justinas ir Akvilė šventę pratęs muzikiniame klube „Tamsta“. Čia, anot jaunikio, susirinks daugiau kaip šimtas žmonių. „Gal net šimtas penkiasdešimt, – skaičiavo J. Čekuolis. – Tiesiog turime daug draugų.“ Jam pritarė ir jaunoji.

Akvilė šventei pasirinko baltą suknelę iki kelių, ryškiaspalvius batelius ir sezoninių gėlių puokštę. Ji DELFI prisipažino, kad ilgos suknelės nesirinko dėl to, jog, anot jos, tokios labiau dera bažnyčioje.

Pasidomėjus, ar šeimą kurianti pora labai jaudinasi, jie sutartinai nusijuokė ir kone choru pasakė: „Dabar pradėsime“.

Ceremonijos metu porą supo artimiausi draugai bei šeima. Į brolio vestuves iš Ispanijos atvyko sesuo Ieva su dviem sūnumis, taip pat ir tėvas Algimantas su žmona Edita.

„Pagaliau nuo mano pečių, – juokėsi Algimantas, išgirdęs DELFI klausimą, kaip jaučiasi per sūnaus vestuves. – Galų gale nusirito rūpestis.“

Publicistas savo sūnui patarė nelaukti stebuklo: „Karšta meilė išblėsta per dvejus-ketverius metus. Svarbu, kad atsirastų kas nors kitas – draugystė. To linkėjau dukrai, to linkiu ir sūnui“.

Algimanto Čekuolio dukra Ieva su sūnumis

A. Čekuolio dukra ištekėjo beveik prieš dvidešimt metų. Ieva tuokėsi Ispanijoje, tad Algimantas negalėjo dalyvauti pačioje šventėje. „Viskas vyko telefonu ir telegrafu, – šyptelėjo televizijos laidų vedėjas. – Tik vėliau ten nuvažiavau. Čia tuo metu vyko sąjūdis.“

Reklamos specialistas bei muzikinių grupių vadybininkas J. Čekuolis savo mylimajai pasipiršo šių metų sausį Ispanijoje. Netrukus po piršlybų šia džiugia žinia Justinas pats pasidalijo socialiniuose tinkluose, paviešindamas nuotrauką, kurioje jis klūpi ant vieno kelio.

Su pirmąja žmona A. Čekuolis susilaukė dviejų vaikų: sūnaus Justino ir dukros Ievos. Algimanto ir jo buvusios žmonos Birutės santuoka nutrūko 1992 metais.

Po ketverių metų A. Čekuolis vedė Editą Sirvidytę. Pora šiltus jausmus vienas kitam puoselėja iki šiol.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (107)