Jubiliejinio Klaipėdos muzikinio teatro sezono šūkis „Pažįstamas-naujas“. Todėl ir pirmasis renginys buvo ne premjera, o praėjusį sezoną didelio populiarumo sulaukęs stilingas Franko Wildhorno miuziklas „Boni ir Klaidas“, kuriame pagrindinį vaidmenį atliko V. Baumila.

Į pirmąjį šio sezono teatro renginį atvyko Asta Valentaitė su bičiuliais, Violeta ir Vilius Tarasovai, Kristina Navickaitė-Tina, Olga Filatova-Kontrimienė ir kiti žinomi veidai.

„Artėja teatro 30-asis jubiliejus, jo proga norėjosi pakviesti publiką susipažinti su teatru iš naujo – juk jo didžiulį kolektyvą sudaro daugybė žmonių su unikaliomis istorijomis, jas išgirdus teatrą galima atrasti naujai – netikėtomis briaunomis ir spalvomis, – prieš sezono pradžią kalbėjo Klaipėdos muzikinio teatro vadovas Jonas Sakalauskas. – Taip pat norime ir patys pažvelgti į save naujai, pamatyti, kokie esame ir kokiais galime būti. Taip norime parodyti, kad einame į naują startą, naują muzikinio teatro epochą, kurioje sieksime europinės kokybės.“

„Pažįstamų – naujų“ teatro žmonių reklaminiu įvaizdžiu jubiliejinio sezono metu rūpinsis garsios stilistės A. Valentaitė bei O. Filatova.

Jų darbą jau galėjo įvertinti į pirmąjį sezono renginį susirinkę žiūrovai. A. Valentaitė, kuriai padėjo bičiulis dizaineris Egidijus Sidaras, sukūrė naują teatrą aptarnaujančio personalo stilių. Žiūrovus pasitiko itin elegantiškos rūbininkės, teatro restorano darbuotojai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)