Saulėtą rudens popietę jie leido besivažinėdami Vilniaus senamiesčio gatvėmis. DELFI sustabdyti vyrai mielai papasakojo, ką ir kodėl čia veikia.

„Kas kartą, kai čia atvykstu, džiaugiuosi teigiamais miesto pokyčiais ir besišypsančiais žmonėmis“, – kalbėjo Boydas.

Nors Elle sūnus Boydas viešumoje matomas retai, Vilniuje jis – dažnas svečias. Negana to, DELFI žurnalistus jis nustebino lietuvių kalbos žiniomis ir pažadėjo, kad po metų jos bus dar geresnės.

„Europoje jau praleidau pusantro mėnesio. Keliauju iš vienos vietos į kitą, – pasakojo neseniai į Vilnių iš Paryžiaus atskridęs ir jau po kelių valandų vėl į lėktuvą lipsiantis Boydas. – Netrukus keliausiu ir į Miuncheną, labai noriu aplankyti „Oktoberfest“.“

Pasidomėjus, ar Vilnius jam – tik laikina poilsio stotelė, apsistojant pas patėvį Žilviną, šis tik nusišypsojo: „Ne, turiu čia savo namus! Kasmet atvažiuoju į Lietuvą. Jau daugybę metų čia vis lankausi“.

Pasakodamas apie apsilankymus sostinėje, vaikinas ėmė vartoti lietuviškus žodžius „sniegas“, „saulė“, „nesuprantu“. Pasidomėjus, ar galima su juo pradėti bendrauti lietuviškai, jis nusijuokė ir tepasakė: „Ne, tiek daug nežinau, bet, kai kalba, suprantu“.

Vaikinas, iš DELFI išgirdęs standartiškai užsieniečiams užduodamą klausimą apie merginas: „Ar lietuvaitės gražios?“, nė nemirktelėjęs rėžė, kad tikrai taip ir net labai. Šį klausimą Boydas ne tik išgirdo, bet ir atsakė lietuviškai.

„Aš apskritai čia jaučiuosi kaip namuose. Man tai kone antri namai. Be to, čia radau labai gerų ir perspektyvių žmonių, su kuriais gera dirbti. Čia filmuojame kelis projektus, tad Vilniuje ne atostgauju, o dirbu“, – šyptelėjo vaikinas.

Iš tiesų jo viešnagės į Vilnių visuomet būna tikslingos – jo įmonė bendradarbiauja su lietuviais. Pastaruoju metu komanda intensyviai dirba prie projekto, kurio detalių nenorėjo atskleisti.

DELFI primena, kad pirmą kartą Boydas kaip Elle sūnus ir Grigaičio šeimos narys buvo pristatytas prieš trejus metus, iškilmingos Elle vakarienės metu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (120)