Ketvirtinis 320 psl. leidinys sveria kone kilogramą. Tačiau jis, kaip Fausta garsiai pristatė šventinio vakaro metu, yra skirtas tam, kad „užpildytų tuštumą tuose žmonėse, kurie pasiilgo skaityti“.

A. Užkalnio žurnalo viršelį puošia ožiukas Arūnas. Tai geros širdies smulkus verslininkas, kilęs iš Naujosios Vilnios ir dabar prekiaujantis kebabais sostinėje. A. Užkalnis juokavo, kad ožiukas – visiškai paprastas, nors norėtų būti toks taupus, kaip A. Maldeikienė. „Jei toks būtų, jis suprastų, kad alus iš kito žmogaus šaldytuvo yra pigesnis, nes nemokamas“, – rimtu veidu juokavo Andrius.

Pristatydamas jis toliau žvelgė į minią ir pasakojo ožiuko personažo trūkumus, išryškindamas svečių privalumus. „Jis norėtų būti ir toks gurmanas, kaip Beata Nicholson. Taip pat norėtų būti ir toks dainingas, kaip Igoris Kofas, bet jis toks nėra“, – mintimis šventės vakaro metu dalijosi žurnalo bendraautorius.

Andrius Užkalnis

O minia, susirinkusi į A. Užkalnio žurnalo pristatymą, išties nemenka ir labai spalvinga. Vienas pirmųjų į žurnalo pristatymą atvyko Algis Ramanauskas, kiek vėliau kone būriu sugūžėjo kelios dešimtys garsių Lietuvos veidų: Vytaras Radzevičius su žmona Laisve, Igoris Kofas, Agnė Grigaliūnienė, Artūras Zuokas, Ilga Adams su vyru Andriumi Pauliukevičium, Mindaugas Papinigis, Saugirdas Vaitulionis, Skaiva Kraujalė, Karolina Liukaitytė, Rytis Zemkauskas, Aušra Maldeikienė, Jurga Klimaitė-Riebling su vyru, Elena Puidokaitė-Atlanta, Austėja Landsbergienė su vyru Gabrieliumi, Andrius Bružas, Indrė Stonkuvienė, Rimas Šapauskas ir daugelis kitų.

Visi jie vos pasveikinę Faustą ir Andrių su žurnalo pristatymu, ėmė vartyti nelengvą A. Užkalnio žurnalą vis užkliūdami už pavadinimo ar nuotraukos.

Vyriausioji žurnalo redaktorė Fausta DELFI pasakojo, kad šiame žurnale rasime ir jos tekstus: interviu ir istoriją, kaip ji atrado džiaugsmą keliauti. Tiesa, šis žurnalas skirtas ir vyrams, ir moterims. Negana to, net nėra tikslios amžiaus ribos. Anot Faustos, „amžini dalykai nemiršta“, tad nebuvo sunku rašyti ir sukurti tokį žurnalą, kuris tinka visiems. „Nerekomenduojame jo skaityti tik piktiems žmonėms“, – prasitarė žurnalo redaktorė.

Užkalnio žurnalo pristatymas

Beje, pasidomėjus, kaip gi ji pati jaučiasi šią svarbią dieną, ji kiek stabtelėjo ir kiek sunerimusiomis akimis prisipažino, kad šiuo metu jausmus nusakyti sunku. „Jausmas labai keistas. Galvojau, kad bus labai didelė euforija, kad labai džiūgausiu, tačiau yra tiek darbo ir tiek žmonių, jog nespėjau pagalvoti, kaip jaučiuosi, – kalbėjo F. M. Leščiauskaitė. – Manau, kad kai grįšiu namo ir nusiavusi batus atsisėsiu ant sofos – būsiu labai labai laiminga.“

Ar tai paskutinis produktas, paženklintas Užkalnio vardu? Panašu, kad ne. „Kol žmonės norės, tol bus galima kažko tikėtis“, – tikino Fausta Marija.

Žurnalo pristatymo, kuriame kone pagrindinį fotoobjektyvų dėmesį susirinko oželis Arūnas, akimirkos – nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (247)