Atsakomybėn patrauktas J. Baronas antradienio rytą į Vilniaus miesto apylinkės teisme vykusį posėdį neatvyko. Iš neatvykusios šalies buvo gautas prašymas atidėti bylos nagrinėjimą.

Už pakartotinį transporto priemonių vairavimą esant neblaiviam, teisės vairuoti neturinčiam J. Baronui gresia bauda nuo 1158 iki 1448 eurų su transporto priemonės konfiskavimu arba administracinis areštas nuo dvidešimties iki trisdešimties parų su transporto priemonės konfiskavimu.

J. Baronas nuo seno gerai žinomas Vilniaus kelių policijai: jis daug kartų baustas už tai, kad vairavo neturėdamas tam teisės, girtas, viršydamas leidžiamą greitį.

Praėjusių metų spalį skandalų šleifo neatsikratantis O. Pikul-Jasaitienės brolis buvo nuteistas dar ir dėl narkotinių medžiagų įgijimo ir laikymo.

J. Baronui teismas tąkart skyrė 50 parų arešto bausmę. Kadangi už grotų jis jau buvo praleidęs parą iš karto po sulaikymo, nuteistajam bausmės laikas sumažintas iki 49 parų.

Kiek anksčiau J. Baronas taip pat buvo teistas dėl viešosios tvarkos pažeidimo bei pripažintas kaltu dėl policijos pareigūnų papirkimo.

Jonas Baronas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (65)