„Game Boy" buvo tikra nelaimė mūsų namuose. Connoras žaisdavo neatsitraukdamas vos ne po 24 valandas per parą. Vieną dieną tiesiog pasakiau „gana“ ir išmečiau šį žaislą į šiukšlių konteinerį. Manau, šnekėtis tarpusavyje yra kur kas reikšmingiau nei žudyti virtualius priešus“, - savo auklėjimo filosofiją dėstė aktorė.

Žvaigždė taip pat teigia suprantanti, kad jos vaikams yra pakankamai nuobodu vagonėlyje laukti besifilmuojančios mamos, tačiau abu vaikus aktorė pasiima per kiekvieną filmavimą.

Tuo metu, kol mama juostos “Mano žmona – ragana“ filmavimo aikštelėje vaidina, jos vaikus aktorės vagonėlyje moko privatūs mokytojai.

N. Kidman mano suradusi dar ir puikią šeimos tradiciją – penktadieninę šeimos vakarienę.

„Aš samdau virėją, kuris moko mus visus tris gaminti vis kitokį patiekalą. Mes visi juokaujam, bandom kartoti virėjo judesius ir šiaip smagiai leidžiam laiką virtuvėje. Valgydami savo pačių pasigamintą maistą aptariame prabėgusią savaitę ir susiplanuojame savaitgalio pramogas, - pasakojo „Oskaro" laureatė. - Esu dėkinga savo vaikams už kantrybę ir tikiuosi, kad įskiepysiu jiems tikros šeimos jausmą“, - sakė N.Kidman.