„Sulauksime pirmojo mažylės skiepo ir skrisime pas tėtį“, - pasakoja pirmagimės atėjimu besidžiaugianti atlikėja.

Vizitų pas gydytojus metu būsimieji tėvai kaskart pasiteiraudavo apie vaikelio lytį, tačiau apie tai, kad gims mergaitė sužinojo tik 4D tyrimo metu. Kurį laiką G. Grygolaitytė-Vasha sakė dar abejojusi jo rezultatais, bet per paskutinį apsilankymą pas ginekologą dar kartą sulaukta patvirtinimo – gims dukrelė.

Būsima mama neslepia – jau renka mažylei vardą. Kartu su Ronaldu jie yra įsidėmėję tris labiausiai patinkančius vardus. Kuris jų labiausiai derės naujagimei, paaiškės tik tuomet, kai ji išvys pasaulį.
Dainininkė atvira – ji priaugo 13 kilogramų svorio ir vis dažniau pasvajoja apie tai, kad dukrelė neuždelstų pasibelsti.

Kad kūdikio laukimas būtų kuo mielesnis, G. Grygolaitytei-Vashai jo sutiktuvių šventę Kalnų parke surengė draugės. Jos pasirūpino viskuo – vieta, programa, vaišėmis ir dovanomis. Mažylei artimos atlikėjos bičiulės nupirko lininę suknelę, dailius batelius ir pakuotę sauskelnių.

„Nors saldumynus dabar labai mėgstu, jų buvo tiek, kad nesugebėjome įveikti“, - patikino būsima mama.

Kūdikio sutiktuvių šventę ji tikėjosi surengti pati Lietuvos pajūryje. Tačiau draugės niekuo neleido rūpintis ir nusprendė, jog dėl neprognozuojamo oro mergaitiškai pramogauti geriau Vilniuje.
Patiekalai iš miltų man tebėra labiausiai trokštami. Kaip noras jų suvalgyti kuo daugiau atsirado nėštumo pradžioje, taip ir neišnyko iki šiol. Vis dažniau trūksta oro, norisi tik gulėti, o dar Ronaldas toli... Jau laukiu kuomet trise galėsime džiaugtis vieni kitais“, - sakė G. Grygolaitytė-Vasha.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)