Mokslo metų pradžios išvakarėse modelis Solveiga Mykolaitytė bičiuliams teigė jaučianti nostalgiją rugsėjo 1-ajai. Esą mielai ir vėl sėstų į mokyklos suolą bei sutiktų seniai matytus draugus.

O štai trečiadienio rytą paviešino ir prieš 24-erius metus darytą nuotrauką.

„Sveikinu visus mokytojus ir mokyklinukus su rugsėjo 1-ąja!

1992 m. Sunku suvokti ir keistas jausmas aplanko, kai pagalvoji, jog tai buvo taip seniai, o vis dar atsimenu visus mokyklos koridorius, kuriuose praleidau visus dvylika metu!“ – feisbuke pasidalijusi vaikystės nuotrauka, rašė S. Mykolaitytė.

Į pirmąją klasę šiemet sūnų Rojų Juozą išlydėjęs Juozas Liesis socialiniuose tinkluose taip pat dalijosi prisiminimais:

„Tokiu žvilgsniu 1980 m. pasitikau pirmąją klasę. Už valandos pamatysiu kaip mano sūnus į savo pirmąją žvelgs. Laukiu, o gerklėj kažkas stringa.

P.S. Ta, kur spalvota, tai jau sūnų išleidus į mokslus“, – rašė „b'Avaras“.

Rugsėjo 1 dienos įspūdžiais dalijosi ir dizainerė, mados namų „Tiulo Fėja“ įkūrėja Viktorija Jakučinskaitė.

„Sveikinu visas mamytes su Rugsėjo 1 diena! Linkiu ilgų vakarų prie namų darbų, nesibaigiančių kamščių pakeliui į mokyklą ir kuo įdomesnių būrelių lokacijų. Mūsų laikas atėjo“, – šmaikštavo mados kūrėja.

Rudens pradžia ypatinga ir estrados princui Ryčiui Cicinui – šiemet jo vienturtis sūnus keliauja į pirmąją klasę.

„Mūsų Adutis jau pirmokas! Su rugsėjo 1-ąja! Mylim tave“, – prie nuotraukos, kurioje pozuoja kartu su mylimąja Neringa bei jųdviejų sūnumi Adu, rašė garsus dainininkas.

R. Cicinas su mylimąja Neringa ir jųdviejų sūnumi Adu

Gražios mokslo ir žinių šventės proga moksleivius bei jų tėvus sveikino ir atlikėjas Algirdas Radzevičius su šeimyna.

„Su mokslo ir žiniu diena brangūs mokytojai, pedagogai, moksleiviai, studentai ir visi tie, kurie išminties semiasi iš jo Didenybes Gyvenimo“, – rašė grupės „Patruliai“ lyderis.

Ketvirtadienį šventė ir „TV Pagalbos“ žvaigždė Rūta Filijeva – kartu su vyru Robertu ji į mokyklą išleido pirmokę dukrelę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (84)