Grupės „G&G Sindikatas“ atlikėjai Svaras ir DJ Mamania, humoristas Mantas Katleris, stilistė Agnė Jagelavičiūtė, televizijos laidų vedėjai ir žurnalistai Martynas Starkus, Vlada Musvydaitė, Ugnė Galadauskaitė, Šarūnas Mazalas, Saugirdas Vaitulionis, publicistas Aidas Puklevičius ir kitos garsenybės dalijosi netikėtai paštu gautais siurprizais – dėžutėmis su lietuviškų spalvų marškinėliais, su jų pavarde ant nugaros.

Garsenybių nuotraukos socialiniuose tinkluose:

Netruko paaiškėti, jog šio socialinio „viruso“ objektas – Lietuvos futbolo rinktinė, kurios naujasis treneris Edgaras Jankauskas ir žaidėjai viešai pasižadėjo atrankoje į Pasaulio futbolo čempionatą kiekvienose rungtynėse atiduoti visas jėgas.

Žinomi žmonės pirmieji gavo galimybę išbandyti naują, stilizuotu Vyčiu papuoštą aprangą, kuria futbolininkai rungtyniaus artimiausius metus, ir buvo raginami taip pat viešai pažadėti palaikymą Lietuvos rinktinei.

Sekmadienio vakare futbolininkams jo prireiks – sostinės LFF stadione nuo 19 val. vyks pirmosios naujos Pasaulio futbolo čempionato atrankos rungtynės su Slovėnijos rinktine.

Lietuvos futbolo rinktinės pristatymas prieš pasaulio čempionato atrankos ciklą:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)