Antroji Žiogų šeimos atžala gimė 2 valandą nakties. Tai buvo tikras išbandymas renginių vedėjui, nes šis prasidėjus gimdymui vedė vestuves Kernavėje: „Reikėjo skubiai užbaigti viską, kas buvo suplanuota vestuvių scenarijuje ir skubėti pas žmoną į Klaipėdos gimdymo namus. Didelis ačiū jauniesiems, kad suprato mane. Iš Kernavės į Klaipėdą atlėkiau per 2 valandas, į gimdymo palatą įlėkiau su kostiumu ir mikrofonu ant kaklo. Esu dėkingas uošvienei Romualdai ir žmonos broliui Rokui, kad pavadavo mane, kol skubėjau pas žmoną“, - jaudinančiais nakties prisiminimais dalijasi R. Žiogas.

Mergaitė gimė sveika: 3350 kg, 51 cm, R. Žiogas tvirtina, kad žmona ir mažoji dukrytė jaučiasi puikiai.

R. Žiogo ir jo žmonos smuikininkės Rovenos Žiogės šeimoje jau auga septynmetė Riana, kuri labai džiaugiasi sesute. Antrajai dukrai tėvai davė taip pat išskirtinį Rėjos vardą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (114)