Svarbiausią gyvenimo dieną nuotaka vilkėjo elegantišką ispanų dizainerio Manuelo Mota suknelę, jaunikis pasipuošė klasikiniu kostiumu.

Iškilmingoje ceremonijoje dalyvavo M. Gražulytės ir T. Šalaševičiaus šeimos, artimieji bei būrys bičiulių - iš viso jaunuosius sveikino beveik 80 šventiškai nusiteikusių svečių.

DELFI P. Gražulis atskleidė ceremonijos metu sunkiai valdęs jį užplūdusias emocijas.

„Be abejonės, esu laimingas. Susituokė, pradeda savarankišką gyvenimą, linkiu laimės ir sėkmės. Brolis kunigas daug prasmingų žodžių pasakė per pamokslą. Vis tik, pirma dukra, ir aš kažkiek jaudinausi. Kita dukra buvo liudininke, netekėjusi, sūnūs irgi dar nevedę. Kita dukra gal kitais metais ištekės, draugą turi.

Susijaudinau, buvo tokių momentų, kad ir ašarą ištryško, tai yra normalu, tai yra žmogiška“, – sakė P. Gražulis.

Po vestuvių puotos Šalaševičių šeima medaus mėnesį praleis šiltuose kraštuose, tačiau kokią šalį pasirinko, atskleisti nepanoro.

Marija ir Tomas pažįstami jau bene 10 metų. Anot M. Gražulytės, būtent gimtojoje Mastaičių gyvenvietėje jie pirmąsyk išvydo vienas kitą.

„Abu turėjome motorolerius, jais dažnai važinėdavome. Taip ir pastebėjome vienas kitą“, – apie jųdviejų pažintį pasakojo Marija.

Per 10 metų trunkančią pažintį pora spėjo ir artimiau susibendrauti, ir išsiskirti. Anot Marijos, jiedu dar paauglystėje draugavo nevaikiškai ilgą laiko tarpą – net trejus su pusę metų. Tiesa, tąkart santykiai nutrūko ir pora pasuko skirtingais keliais.

Tačiau su likimu nepajuokausi.

„Prieš pusantrų metų su Tomu vėl susitikome ir tas kartas buvo lemtingas“, – DELFI pasakojo M. Gražulytė.

Tomas laiko veltui nešvaistė, tad netrukus ant jaunos merginos piršto suspindo sužadėtuvių žiedas.

„Tomas man pasipiršo praėjusį rugsėjį, kai buvome su šeima išvykę atostogauti į Alikantę. Jis nusivežė mane į kalno viršūnėję esančią vilą, nuo kurios atsivėrė visas miesto, jūros ir pakrantės vaizdas. Ten ir paklausė, ar sutiksiu tapti jo žmona“, – pasakojo M. Gražulytė.

Lietuvos sveikatos mokslų universitete (LSMU) akušeriją studijavusi mergina dabar sėkmingai dirba pagal specialybę, tačiau tai nėra vienintelis jos pragyvenimo šaltinis.

Meilė rankų darbo papuošalams virto į savą verslą – mergina sukūrė prekinį ženklą „MARi armlet“. Įvairiaspalviais M. Gražulytės kurtais aksesuarais prekiaujama ne tik internete, bet ir populiariuose didžiųjų miestų butikuose ar prekybos centruose.

Marija – viena iš keturių P. Gražulio ir jo buvusios žmonos Ramintos atžalų. Per beveik 24 metus trukusį vedybinį gyvenimą P. ir R. Gražuliai susilaukė sūnų Martyno ir Simono bei dukterų Marijos ir Gabrielės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (486)