Prieš Vaivos Gervės fotoobjektyvą stoję vaikinai fotosesijai ruošėsi išties kruopščiai. Nepaisant to, jog jau fotosesijos pradžioje su visais drabužiais nėrė į bangų purslus, o galiausiai ir pradėjo nusirenginėti, drabužius specialiai šioms šėlionėms ruošė ir rinko dizainerė A. Stumbrė.

„Pasiruošimas šiai fotosesijai buvo kažkas nerealaus, – DELFI pasakojo įvaizdžio kūrėja, stilistė bei vizažistė Agnė Stumbrė. – Tam, kad galėtume pasiųti švarkus, juos matavosi degalinėje. Skambino besijuokdami ir sakė, kad jei kas negerai pamatuota, tai teks nepykti.“

Karklėje vykusi fotosesija buvo kupina juoko ir geros nuotaikos. „Jie šokinėjo, juokėsi, taškėsi, griuvo, – šypsojosi A. Stumbrė. – Vakaras buvo praleistas nerealiai gerai.“

A. Stumbrei pavyko palaužti griežtą „Husarų“ įvaizdį ir paversti juos seksualiais šėliotojais.

Švarkus šiai fotosesijai kūrė A. Stumbrė (Stumbreslook.com), nors juos vaikinai greit nusimetė ir taškėsi jūros pursluose. O visas šėliones Baltijos jūros krante įamžino fotografė Vaiva Gervė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)