Tąkart „Memebershop.lt" valdančios UAB „Baltijos didmena“ atstovė DELFI teigė, jog parduotuvė prekiauja tik originaliomis prekėmis, o S. Vaitulionis už šmeižtą bus paduotas į teismą. Visą straipsnį galite skaityti ČIA.

Netrukus bendrovė pateikė savo reikalavimus žinomam vyrui: „UAB „Baltijos didmena“ reikalauja, kad buvęs žurnalistas Saugirdas Vaitulionis paneigtų paskleistą tikrovės neatitinkančią informaciją, neva elektroninėje parduotuvėje prekiaujama žinomų gamintojų prekių padirbiniais, bei atlygintų bendrovės vertinamą 100 tūkst. eurų turtinę ir neturtinę žalą.“

Pranešime teigiama, jog S. Vaitulioniui neatsižvelgus į prašymą, bendrovė sieks savo reputaciją ginti teisme.

UAB „Baltijos didmena“ direktoriaus Mariaus Radavičiaus teigimu, nuo pat veiklos pradžios bendrovė ypatingai atsakingai ir griežtai atsirenka tiekėjus, bendradarbiauja tik su oficialiais prekių ženklų atstovais.

„Susidariusioje situacijoje turime ir nepagrįstai S. Vaitulionio dėl originalumo sukritikuotų „Furla“ gamintojo bei „Ralph Lauren“ oficialių distributorių raštiškus prekių originalumo patvirtinimus.

Sukūrę uždarą išpardavimų klubą, kuriame sudaroma galimybė įsigyti aukštos kokybės prekių už mažesnę kainą, nedrįstume rizikuoti nei savo reputacija, nei geru gamintojų vardu. Kiekvienos prekių partijos įsigijimą galime pagrįsti oficialiais dokumentais.

Nors nepagrįstų teiginių žala iki galo nebus ištaisyta, tačiau pasikartojant bendrovės reputaciją menkinančių teiginių skleidimui viešojoje erdvėje, esame priversti imtis teisinių priemonių“, - teigė M. Radavičius.

DELFI susisiekus su S. Vaitulioniu jis kol kas situacijos nekomentavo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (128)