Neįprastas renginys sudomino Žilviną Grigaitį su žmona Elle, aktorių Vytautą Rumšą su gyvenimo drauge Eva Saikovska, krepšininką Giedrių Gustą su žmona Dovile, tapytoją Sigitą Staniūną, verslininką Vaclovą Daukintį ir kt.

„Tikiuosi, kad bohemiškos dvasios persmelktas vakarėlis ilgam išliks klaipėdiečių ir uostamiesčio svečių atmintyje“, – sakė vienas renginio sumanytojų, žinomas pajūrio verslininkas Juozas Tubinas.

Renginio metu vyko menininkių Vitalijos Petraitytės (Klaipėda) bei Ausmos Bankauskaitės (Kaunas) tapybos darbų parodos „Opusas“ atidarymas. Parodos atidarymo metu savo muzikinę kūrybinę programą pristatė bardas Vytautas V. Landsbergis. Klaipėdos muzikinio teatro solistė Loreta Ramelienė atliko Giacomo Puccini arijas.

Vakaro svečiai galėjo stebėti „Pietro Filipi“ artėjančio šaltojo sezono kolekcijos fragmentą, įkvėptą „boho chic“ stiliaus dvasios. Vakarą vedė režisierius ir renginių vedėjas Giedrius Gustas.

Bohemiško vakaro meniu rūpinosi restorano savininkė bei virtuvės šefė Vaida Jonkuvienė, 2012 m. realybės šou „Pragaro virtuvė“ nugalėtoja. Pasak, V. Jonkuvienės, ji, kaip virtuvės šefė yra itin bohemiška.

„Penktadienio vakarą pasidaviau savo prigimčiai: meniu buvo itin paprastas, kaip, beje, ir pats boho stilius: daug spalvų, natūralumo ir grynumo. Gurmaniško vakaro akcentas – juodieji serbentai“, – savo sumanymus atskleidė V. Jonkuvienė.

Žinoma virtuvės šefė sakė, kad realybės šou ją „išmuštravo“ veikti čia ir dabar, kurti kokybę ir skonį ekstremaliomis sąlygomis, suvaldyti save ir procesus, nepaisant įtampos.

„Būtent taip elgiuosi ir savo šiandieniname versle: restorane aš jau nebe projekto žvaigždė, o vadovė, kuriame reikia ugdyti save ir personalą, kontroliuoti daug einamųjų darbų, ir dar rasti laiko kūrybai. Juk mano patiekalai, tarsi spalvoti paveikslai, išgryninti skoniai, netikėti potėpiai“, – atviravo realybės šou nugalėtoja V. Jonkuvienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)