„Membershop.lt“ internetiniame puslapyje teigiama, jog parduotuvėje galima įsigyti šimtus garsiausių prekių ženklų kvepalų, kosmetikos, drabužių, avalynės, galanterijos, aksesuarų ir kitokių prekių su didžiule nuolaida.

Išpardavimu susidomėjęs S. Vaitulionis įsigijo garsių prekių ženklų gaminių, tačiau gavęs prekes suprato, jog tai – padirbiniai, o kuomet suskubo prekes grąžinti ir pardavėjai rėžė, jog prekės nėra originalios – ši nė nebandė gintis.

„Pamenat, prieš kurį laiką putojau, kad MemberShop man vėluoja pristatyti užsakymą? Tada greitai jie viską užsiglaistė – paskambino tetulė, atsiprašė, visko prižadėjo ir aš atsileidau. Žmogiška. Tai dabar antra istorija.

Važiuojant traukiniu į Klaipėdą, už akių užkliuvo baneris ir pradėjom su drauguže naršyti po tą membershopą. Trumpai – prisipirkom „FURLA“ tašių ir „Ralph Lauren“ batų. Visai džiūgavom papigiai prasisukę ir laukėm atvykstančio užsakymo. Tik va kai atvyko, norėjosi persišauti koją iš nevilties.

Ta klaiki a la „FURLA“ atrodė kaip iš baisiausių rankinukų vaikų namų – tokia, kokiomis prekiauja ant grindinio Barselonos gatvėse. Su nerimu atsidariau apskurusią „Ralph Lauren“ batų dėžę... vargani ir neaiškiai dvokiantys batukai buvo tokie apgailėtini, kad, neapleido jausmas, jog juos iš pigiausios gumos obliumi drožė aklas aštuonmetis azijietis, įkinkytas nelegaliame fabrikėlyje.

Bet istorija ne apie tai, kad Vaitulionis pasimovė ant papigiai pardavinėjamų brandinių daiktų – juk ne iš Oksanos buto fabijoniškėse juos pirkau, o iš populiarios internetinės parduotuvės. Istorija apie tai, kad Lietuvos Respublikoje visiškai legaliai ir nebaudžiamai yra prekiaujama klastotėmis.

Juokingiausia, kad kai grąžinome tas padielkas ir pardavėjai tiesiai pasakėme, kad „jūs prekiaujate padielkomis“, mergaitė net nepuolė gintis – neatrodė nustebusi ir tik nuleidusi akis tyliai atidavė pinigus. Kažkas klaikaus. Tai yra absoliuti gėda. Membershop, linkiu užsilenkti ir kad jus gerai išdulkintų atitinkamos instancijos. Moralas paprastas – pigios prabangos nebūna, o membershope nepirkite, nes pirkti padielkas yra tas pats, kas vogti.“

DELFI susisiekus su „Membershop.lt“, situacija iš pradžių nebuvo komentuojama. „Kadangi dabar yra ne darbo diena, dirbu viena, todėl rašykite į el. paštą. Tikiu, kad jums atrašys pirmadienį“, – sakė telefonu atsiliepusi konsultantė.

Vis dėlto, netrukus DELFI sulaukė tokio „Membershop.lt“ atstovės Ievos Radavičienės komentaro:

„Norime informuoti, kad „Membershop“ prekiauja tik originaliomis prekėmis. Mes pateiksime visus įrodančius dokumentus, kad staipsnyje minimos „Furla“ ir „Ralph Lauren“ prekės yra originalios ir perkamos tiesiai iš gamintojo. Ponas S. Vaitulionis už šmeižtą ir klaidinančios informacijos skleidimą bus paduotas į teismą.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (203)