„Nėra minutės, kuomet apie tave nepagalvočiau... Tu kaip angelas atsiradai ir išėjai iš mūsų gyvenimo, palikdamas stebuklą, kurį aš supuoju savo rankose... Mylėjau, myliu ir mylėsiu... O tu... Tu amžinai gyvensi mūsų širdyse...“, – savo paskyroje rašė Vita.

DELFI primena, jog D. Bugavičius buvo sušaudytas savo automobilyje prie namų, kuriuos nuomojosi. Prie kotedžo stabtelėjusiame automobilyje sėdėjo ne tik nušautasis Deimantas, bet ir Vita, kuri per plauką išvengė mirties. Patikimais DELFI šaltinių duomenimis, kotedže daug laiko praleisdavo ir Vita

Į laisvę išleistas D. Bugavičius netruko užmegzti šiltų santykių su grupės „Naujosios Pupytės“ atlikėja. Nors viešai jie nesirodė kartu, artimiesiems nebuvo paslaptis, kad jie – pora. Vitos vyras Justas Jakutis liepos viduryje buvo paleistas iš įkalinimo įstaigos už užstatą.

Teismas įpareigojo V. Pliadytę-Jakutienę sumokėti 15 tūkst. eurų vertės užstatą. Ne paslaptis, kad Jakučių santuoka jau kurį laiką byrėjo, nors prieš paleidžiant Justą iš įkalinimo įstaigos, Vita viešai tikino, kad jis - brangiausias jai žmogus.

V. Pliadytė-Jakutienė su vyru Justu jau senokai gyveno atskirai. Vis tik rugsėjo pirmąją savo aštuonmetę dukrą į mokyklą palydėjo abu tėvai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (187)