Simona kartu su vaikinu ir atvyko, ir vėliau sėdėjo šalia visų rungtynių metu. Tiek Simona, tiek šalia buvęs vaikinas mielai bendravo, kartu stebėjo aikšteje vykusią kovą. Kiek vėliau su jais pasisveikinti atėjo ir futbolininko Deivido Česniausko žmona Vaida.

Susisiekus su pačia S. Starkute, ši sutriko, sužinojusi, jog buvo pastebėta su vaikinu. Situacijos ji nepanoro komentuoti ir neatskleidė, kas iš tiesų jai palaikė kompaniją futbolo stadione.

DELFI žiniomis, Simona vakarą leido su Andriumi. Tarptautinėje kompanijoje dirbantis vaikinas anksčiau darbavosi ne Lietuvoje. Šaltinių duomenimis, su kita mergina puoselėjo ilgalaikius santykius, tačiau jie nutrūko.

DELFI primena, kad S. Starkutė prieš kelerius metus buvo susižadėjusi su grūdų įmonės „Galinta“ akcininku ir vadovu Marijumi Mazuch, su kuriuo kalbėjo apie bendrą ateitį ir kūrė vestuvių planus. Skyrybų priežasties pora žiniasklaidai neatskleidė.

Mergina vieniša buvo neilgai – jos širdį netrukus užliejo nauji jausmai naujai simpatijai.

Pastaruoju metu S. Starkutė viešumoje rodosi viena. Ir nors gerbėjų netrūksta, jos širdis, anot jos pačios, vis dar laisva.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)