„Su vandenlente čiuožinėju nuo birželio. Smagu, kad kūnas dirba visiškai kitaip nei treniruoklių salėje, – DELFI kalbėjo Donatas. – Po pirmų kartų net kūną skaudėjo, tad tai tapo iššūkiu sau pačiam.“ Scenoje daug judantis atlikėjas kiekviename sporte atranda tai, kas padeda jam judėti ir dainuoti koncertų metu. Šiame sporte jis išskyrė lygsvarą, lavinamą ištvermę ir daugelį kitų dalykų.

„Toks pasiruošimas lemia mano stabilumą scenoje. Pažiūrėkite, kaip savo turams ruošiasi Justinas Timberlake'as, Madonna ar kitos pasaulinės garsenybės – jie bėgioja, užsiima meditacija ir panašiais dalykais, – pasakojo Donatas. – Mano tipažas toks jau yra – norisi daryti šou.“

Pasirodymu metu kūlversčiais ir suktukais stebinantis D. Montvydas, išgirdęs klausimą, ar šis sportas nėra per daug ekstremalus scenos žmogui, tik nusišypsojo ir patikino, kad viską daro apskaičiuodamas ir prieš tai gerai pagalvodamas. „Aišku, gal paprasčiau būtų iš viso nieko nedaryti ir nelįsti į tokią riziką, bet aš tiesiog turiu tikslą ir to noriu“, – tikino pašnekovas, vos nulipęs nuo vandenlentės „WakeWay“ parke Vilniuje.

Beje, šis ekstremalus sportas jo gyvenime atsirado dėl to, jog prie fizinės veiklos pratusiam atlikėjui nesinorėjo karštas vasaros dienas leisti uždaroje sporto salėje. Pastaraisiais mėnesiais daug laio su šeima praleidžiantis D. Montvydas susirado tokį sportą, kurio metu galėtų džiaugtis ir šeima, ir vasara, ir jaustų naudą.

Jau spalį Donatas pakvies visus savo gerbėjus į naujojo turo koncertus, tačiau ir iki to jo laukia dar daugybė darbų. Negana to, jis vis dar skraido į Švediją, kur netrukus oficialiai bus pristatytas jo naujasias vaizdo klipas ir daina „Fly“.

Beje, pastaroji premjera turėjo vykti jau gerokai anksčiau, tačiau dėl neramumų pasaulyje teko viską atšaukti. „Televizijos pačios atšaukė premjerą. Tokiu juodu periodu ne linksmybės galvoje“, – tikino Donatas, tačiau pridūrė, jog dėl to skraidyti ir keliauti nesidaro baisiau pajuokaudamas, kad „nežinai, kada kokia plyta užkris“.

Turo metu Donatas keliaus per Klaipėdą (spalio 14d.), Kauną (spalio 15 d.) ir grįš į Vilnių (spalio 16d.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)