Natalija tikina niekada nesiskundusi dėl savo kūno formų, tačiau sportuoti mėgstanti – juk šitaip sveikata gerėja, ir vaizdas veidrodyje gražėja!

„Pagaliau atradau daugiau laiko sportui. Visada buvau aktyvi, bet dabar rimtai užsiėmiau šia veikla, stengiuos tai daryti kasdien. Savo formomis niekada nesiskundžiau, bet manau, kad galiu jas dar labiau padailinti. O ir sveikatai tai į naudą“, – DELFI pasakojo N. Martinavičienė.

N. Martinavičienė – ne iš tų moterų, kurios baiminasi sporto salėje dirbti su svoriais. Veikiau priešingai – pirmenybę ji teikia būtent svarmenims.

Verslininkė tikina nepamirštanti ir kardio treniruočių. Ne paslaptis, kad oastarosios padeda efektyviai deginti riebalinį sluoksnį, bet ir stiprina širdies bei kraujagyslių sistemą.

Pasiteiravus, ar žinoma moteris yra išsikėlusi sau tam tikrų tikslų, ji patikino siekianti fiziškai sustiprėti ir išryškinti raumenis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (118)