Pasidomėjus, ar šiai porai renkantis automobilius svarbiau yra komfortas ar praktiškumas, Daina neslėpė, kad jų poreikiai kiek skiriasi. „Žiūrint, kuris iš mūsų renkasi. Nors vyras man visada renka tik ekonomiškus automobilius“, – šyptelėjo Daina, o šalia buvęs Antanas suskubo jai paprieštarauti.

Juokais su vyru pasiginčijusi D. Bosas vis dėlto įvardijo, kokios automobilio savybės jam svarbiausios. „Automobilis turi būti patogus ir funkcionalus, nes aš labai daug mieste važinėju“, – pasakojo Daina, tačiau Antanas nesutiko. „Ji visada žiūri, kad būtų gražus (automobilis – DELFI), kad derėtų prie jos, o ji prie jo“, – juokėsi linksmai nusiteikęs vyras.

DELFI pasidomėjus, koks gi buvo pirmasis Dainos automobilis ir ar ji jaučia nostalgiją tų laikų prisiminimams, ji tik nusijuokė, kad tikrai ne. „Turėjau „Renault“. Buvo labai tokia senutė, – pasakojo Daina. – Bet jokių nostalgijų jai tikrai nėra.“

Tuo tarpu Antanas Bosas įvardijo visiems gerai pamenamą „Žiguliuką“: „Autostradoje ant kelio perrinkti automobilį būdavo visiškas niekas, pora valandų ir yra. O dabar atidarai automobilio kapotą ir tiesiog uždarai“.

Tarp žiūrovų penktadienį buvo matyti ir verslininkės Andželika Kšanienė ir Neringa Čebatorienė, taip pat ir Žilvinas Grigaitis. Šįvakar veiksmas trasoje vyks iki pat vėlyvo vakaro, o ryt vidurdienį prasidės ir didžioji lenktynių intriga - žiedinės 1006 km lenktynės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (69)