Neseniai savo feisbuko paskyroje jis paliko įrašą, kuriame užminė mįslę apie naują projektą. „Su Samanta Matú artėjam prie kol kas slapto LGBT+ projekto finalo. Jei turiu tarp draugų, pažįstamų ar nepažįstamų LGBT+ žmonių, nebijančių atsiskleisti, parašykit man ir prisijunkit! Kita vertus, jei turiu galimų rėmėjų arba savanorių, taip pat brūkštelkit žinutę. Daugiau naujienų visiems - jau neužilgo!“

„Labai ačiū už susidomėjimą, bet kol kas esu įsipareigojęs išlaikyti konfidencialumą, todėl negaliu nieko komentuoti“, - DELFI teigė R. Zabarauskas, tačiau patvirtino, kad rudenį tikrai sulauksime dar vienos naujienos.

DELFI žiniomis, režisierius baiginėja rašyti knygą, susijusią su Lietuvos LGBT bendruomene; kūrėjui talkina fotografė ARCANA FEMINA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)