Apie tęsinio filmavimo darbus oficialioje „Gautas iškvietimas“ feisbuko paskyroje buvo užsiminta dar liepos pradžioje.

Paskyroje paviešinta asmenukė išdavė ir vieną pirmųjų filmo žvaigždžių – režisierius Tadas Vidmantas nuotraukai pozavo kartu su Toronto „Raptors“ žvaigžde Jonu Valančiūnu.

„Kai susitinka seksualiausias Lietuvos režisierius ir seksualiausias Toronto krepšininkas, tai gali reikšti tik vieną – tęsinio filmavimas prasidėjo!“ – rašoma prie nuotraukos.

DELFI susisiekus su T. Vidmantu, režisierius patvirtino, jog J. Valančiūną netrukus išvysime plačiuosiuose ekranuose. Krepšininkui juodojo humoro komedijoje patikėtas epizodinis vaidmuo.

„Kol kas galiu pasakyti tik tiek, kad jis vaidins kaimietį“, – linksmai sakė T. Vidmantas.

Filmavimo aikštelėje kartu su J. Valančiūnu nusifotografavo ir pirmosios dalies žvaigždė Timūras Augucevičius.

Anot kūrybinės komandos, į ekranus atkeliauja trilogiją užbaigianti nauja serijos dalis – „Gautas iškvietimas 3“.

Tiesa, kodėl komedijos tęsinys vadinamas trečiąja dalimi, kol kas neatskleidžiama. Tačiau čia pat paliekama intrigą – netrukus gerbėjai sužinos apie antrosios dalies likimą.

Pirmoje N-18 amžiaus cenzą gavusioje juodosios komedijos „Gautas iškvietimas“ dalyje buvo dokumentiniu stiliumi pasakojama apie vieno policijos komisariato istoriją.

Veiksmo kupinoje komedijoje vaidmenis atliko tokie garsūs aktoriai kaip Leonardas Pobedonoscevas, Ramūnas Cicėnas, Ineta Stasiulytė, Marius Repšys, Giedrė Giedraitytė, Vaidotas Grincevičius.

Epizoduose pasirodė daugybė kino, muzikos ir pramogų pasaulio žvaigždžių – Algimantas Čekuolis, Marijonas Mikutavičius, Rafailas Karpis, Jolanta Leonavičiūtė, Arūnas Sakalauskas, Rimantė Valiukaitė, Mantas Katleris, Algis Ramanauskas ir kiti.

Kadrai iš pirmosios filmo dalies:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)