Neseniai feisbuko paskyroje paskelbusi, jog yra „neįsipareigojusi“, Mia sukėlė nemažą ažiotažą. Tiesa, apie tai, kad poros santykiai braška, pramogų pasaulio užkulisiuose buvo kalbama jau kurį laiką.

Prieš kelis mėnesius Mia su vyru atidarė restoraną Druskininkuose. Atidarymo vakarą vyras su žmona fotoobjektyvams pozavo labai nenoriai. Nerijus svečiams pasirodė vos kelioms minutėms ir vėl dingo virtuvėje.

O štai prieš kelias savaites žiniasklaidą supurtė ir galimai išgėrusio Mios vyro konfliktas Palangoje. Dainininkės koncerto metu Nerijus neva padaugino ir pradėjo priekabiauti prie baro lankytojų, prašydamas pabūti kartu ir sukelti savo žmonai pavydą.

DELFI primena, jog su N. Antanavičiumi atlikėja žiedus sumainė praėjusių metų vasarą. 2014-ųjų rudenį susižadėjusi moteris iš pradžių vestuves ketino kelti gruodį.

Pora bičiuliams ir artimiesiems jau buvo išsiuntusi kvietimus į vestuvių puotą viename sostinės dangoraižyje, tačiau vėliau planus kiek pakoregavo. Tada naujienų portalui DELFI Mia sakė, kad šventei pasiruošti tiesiog nespėjo dėl darbų gausos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (582)