„Pirmasis TOKS mūsų visų susitikimas! Sūnelis jau gyvena palatoje pas mamą! Kai gali paliesti, palaikyti už rankytės, girdėti gugavimą ir burzgimą, pakutenti, pakalbinti ir pamatyti pirmąją sūnelio šypseną!

Laimingos sesutės – pirmą kartą galėjo apkabinti broliuką ir palaikyti jį ant rankų, laiminga ir mamytė pagaliau matydama visus savo vaikučius kartu, saugius ir sveikus, laimingas ir tėvelis matydamas, kaip Augustėlis užaugo ir sustiprėjo ir grožėdamasis pagaliau iš laimės vėl besišypsančia mylima žmona Jurgita! Visi už vieną – vienas už visus!“ – sūnaus sveikata džiaugėsi Kristupas Krivickas apie tai pranešdamas savo draugams bei kolegoms feisbuke.

Kristupas Krivickas su šeima

Pats K. Krivickas savo feisbuko paskyroje paskelbė, jog kūdikis gimė neišnešiotas, praėjus vos 27 savaitėms.

Praėjus vos kelioms dienoms, Kristupas pranešė ir gerų naujienų. „Geros žinios! Vakar, Kauno klinikose pakrikštijome savo sūnų Augustą ir jis jau pradėjo kvėpuoti pats, be specialaus aparato pagalbos. Gydytojai sako, kad tai labai svarbus ir didelis pasiekimas. Visos šeimos vardu sakau nuoširdžiausią AČIŪ visiems pažįstamiems ir nepažįstamiems žmonėms, kurių palaikymą jautėme ir gerus žodžius su stiprybės linkėjimais skaitėme. AČIŪ JUMS!“, – savo feisbuko paskyroje rašė K. Krivickas bei pasidalijo nuotrauka, kurioje krikštijamas sūnelis.

Apie anksčiau gimusį sūnelį Kristupas pirmiausia taip pat pranešė socialiniame tinkle. Žinomas vyras pasidalijo nuotrauka, kurioje su žmona žvelgia į kūdikį ir paprašė supratimo bei ramybės, kol padėtis šeimoje stabilizuosis.

„Ir džiaugsme, ir skausme...vakar, gegužės 26-ąją dieną, 21 valandą 45 minutės, Kauno klinikose mano žmona Jurgita pagimdė mūsų sūnų Augustą Krivicką. Vaikelis pasiprašė į mūsų pasaulį gerokai anksčiau numatyto laiko...Tad gimė neišnešiotas (27 savaitė) sverdamas vos 1350 g. Jurgita ir sūnus jaučiasi gerai...Žinoma, kiek tai yra įmanoma tokiomis aplinkybėmis. Šiuo metu mūsų sūnui yra teikiama intensyvi, visapusiška pagalba ir, žinoma, mes, kartu su Kauno klinikų gydytojais tikimės geriausio!“, – rašė K. Krivickas.

Vyras taip pat padėkojo Kauno klinikų personalui bei pareigūnams, kurie padėjo skubant į ligoninę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (380)