„Pati mintis ir buvo prisiliesti prie tam tikros legendos, pagal kurios muzika šoko, trypė ir uliavojo mano tėvai. Prisimenu tas dainas pakankamai miglotai, nors gyvenime taip atsitinka: keliaujant pasaulyje ir būnant įvairiuose renginiuose pastebėjau, kad jų muzika yra naudojama labai plačiai“, – po susitikimo pasakojo Ž. Grigaitis.

Žinomas vyras atskleidė, jog su Sheyla Bonnick aptarė daugybę dalykų: „Buvo labai įdomu apkalbėti ir pačios grupės gyvavimą, sužinoti, kokios apkalbos buvo skleidžiams apie juos dar tais sovietiniais laikais. Tikrai labai linksmas prisiminimas ir prisilietimas prie istorijos bei unikalios atlikėjos, kuri labai linksmai bendravo ne tik apie Lietuvą, bet ir apie Australiją, kurioje ji dažnai būna.“

Ž. Grigaitis džiaugėsi, jog jam pavyko įkalbėti Sh. Bonnick paragauti ir tradicinių patiekalų: „Ji atvyko dviem dienom, tad gerai, kad oras pavyko ir įkalbinau paragauti lietuviškų blynų bei kitų patiekalų. Charizmos pilna visa grupė, tai labai geras vasaros akcentas.“

Pasidomėjus, ar išvysime Ž. Grigaitį ir vakare vyksiančiame koncerte, jis teigė, jog iš pradžių eiti neketino, tačiau persigalvojo, o užsukęs į užkulisius dar ir įteiks Sheylai Bonnick dovaną, kurios atskleisti kol kas nepanoro.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (122)