Netrukus dėl akcento sukritikuoti atlikėjai prabilo ir patys. Savo feisbuko paskyroje J. Didžiulis pasidalijo įrašu, kuriame teigė, jog džiaugiasi užvirusia diskusija.

Tuo tarpu E. Jennings pasidalijo vyro įrašu ir teigė, jog svarbiausia yra intencija, o ne detalės. „Mes dainavome nacionalinį himną iš širdies, Mindaugo ir Mortos karūnavimo dienos proga, nes mylime šią šalį. Mes dainavome su meile. Ir vakar dainavome himną nuo scenos Trakuose, vėl su meile. Visuose veiksmuose svarbiausia yra INTENCIJA, ir mūsų buvo nuoširdi. Taaaaip, aš turiu akcentą. Ir aš čia beveik 20 metų ir vis dar darau daaaaaug klaidų lietuvių kalboje. Taaaaaip. Tikrai tiesa. Ir aš visiškai neturiu lietuviškų šaknų. Bet aš dabar kuriu šaknis su mano vyru ir dviem berniukais, kurie auginami su meile ir geriausiais ketinimais šiai nuostabiai šaliai. Taškas“, – rašė moteris.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (107)