„Užtenka įsijungus programą perbraukti pirštais mobiliojo ekraną ir išsirinkti labiausiai patinkantį jaunikį“, – skelbia TINDER kūrėjai.

Taigi, ką ilgakasė lietuvaitė gali rasti besinaudodama viena populiariausių pažinčių programėlių pasaulyje? Savo būsimų vaikų tėvą?
Tėvą jau turimiems vaikams? Vaikiną, o gal meilužį kazanovą?

MIESTE.lt žurnalistė Monika Urbonaitė trims mėnesiams įsikūnijo į naivią, gležną būtybę ir rado atsakymus į visus klausimus, naktimis verčiančius kimšti sumuštinius. Beje, TINDER programėlėje apstu garsių Lietuvos vyrų.

BANDYMAS nr.1: NESĖKMĖ

Jei žiūrėdamos televizijos serialą „Nemylimi“ ar jo tęsinius „Svetimi“ ir „Pasmerkti“ liejote sūrias ašaras svajodamos patirti meilę, dėl kurios žmonės ryžtasi mirti... Stop! Šansų dar turite. Galėsite oriai mirti, nes vienas pagrindinių herojų, vardu Viktoras (aktorius Tadas Gryn), su kostiumu ir išbalintais marškiniais TINDER laukia brūkštelėjimo pirštu į dešinę.

Pamačiusi įžymybę lietuvaitė būtent taip ir padarė. Kad žinotumėte, kiek sumuštinių ji atsisakė, ratų aplink namą apibėgo ir net visas serialo serijas iš naujo peržiūrėjo, kad su gražuoliu aktoriumi būtų apie ką pasikalbėti. Gaila, kad nelaimingoji nežinojo TINDER kūrėjų pagrindinės idėjos – sujungti tuos, kurie jaučia abipusę trauką. Vaikino brūkštelėjimas atgal buvo lemiamas. Taigi, merginą aktorius traukė, o svajonių princo jos rausvi žandukai nuotraukoje nepatraukė.

„Gyvenimas yra niūresnis ir už Jono Biliūno širdgėlą“, – tada galvojo vienišė, bet staiga...Tarp nuotraukų gausybės ir sekso žaidimus siūlančių lovelasų įvairenybės sužibo vestuvinio žiedo vertės galimybė.

BANDYMAS nr. 2: IGNORAVIMAS

Filmo „Redirected“ žvaigždė Mindaugas Papinigis ar bent jau jo nuotrauka akimirksniu patraukė dėmesį. Ką gi aktorius čia veikia? Laukia, kol bus pastebėtas? Ieško vienos nakties linksmybių?

Žurnalistė bandė išsiaiškinti, rašė ir „labas“, ir siūlė kebabų, tačiau atsimušė į tylos sieną. Išsvajotasis ignoravo jos meilės šauksmą. Tiesa, šis pirštu braukė dešinėn, tad programėlė juos suporavo.

BANDYMAS nr. 3: PRADĖJO SEKTIS

Nors laimė pirmuosius kartus ir nesišypsojo, rodydama baltus dantis, žurnalistė nepasidavė. O kuo toliau, tuo jai sekėsi labiau... Pamatė ji ir Jeronimą Milių, paleidusį savo garbanas, rado ir Einių, grojantį su ekscentriškuoju Beisoul. Rašė, prašė ir štai akmenį pratašė. Su dainininkais nepavyko, aktorių nesužavėjo, bet milijonierius Aaronas Perezas abejingas neliko.

TINDER jis prisistatė kaip nerimastinga siela, ieškanti, su kuo galėtų linksmai leisti laiką. Aaronas pasakojo, kaip jam nepatinka lietus ir koks laimingas jaučiasi paplūdimyje bėgiodamas su šortukais. O tokiai žavingai gėlelei kaip mūsų vienišė linksmybės atrodė reikalingesnės nei oro gurkšnis orkai.

Programėlė juos suporavo, pagal Zodiako ženklą jie tiko. Viskas galėjo būti gražu tarsi pasakoje, bet... Žinoma, nebuvo. Gražuolis turtuolis pažinčių ieškojo Kalifornijoje, 9579 kilometrai nuo Marijos žemės. Tiesa, žadėjo apsilankyti, bet ilgai laukti nesinorėjo. Bilieto svajonių jaunikio neprašysi, juk nenori pasirodysi vargšė prieš savo būsimų vaikų tėvą, o ir pats nesiūlė, tad teko guostis kelionės į Palangą idėja. „Pigiau, saulė šildo ir bent čeburekų yra“, – save įtikinėjo nelaimėlė. Tiesa, pasimatymui neįvykus vyrukas gyrėsi turintis pažinčių portalą, kurį patikrinusi ji tikrai ras tinkamą kandidatą, bet ilgakasė lietuvaitė paliko šį variantą vėlesniam laikui. Juk tiek daug įžymybių yra TINDER! O ji tiek tinkamų suknelių lietuviškai scenai šiais metais prisipirko. Kitaip tariant, niekas nemetė kelio dėl takelio. Išsvajotas susitikimas jau taip greitai... Širdis jautė. Gal nemelavo?

BANDYMAS nr.4: ŠOKAS

Aktoriai nenorėjo, dainininkai nesižavėjo, o milijonierius tiesiog negalėjo. Ką gi... Liko pasitelkti intuiciją.

Martis (toks vaikino iš TINDER vardas) žurnalistei iš nuotraukos pasirodė kažkur matytas, labai jau panašus į „Maroon 5“ vokalistą Adamą Levine'ą. Gal brolis dvynys? Parašiusi šiam gražuoliui „labas“ ji sulaukė saldžių it pyragaičiai „Sugarmour“ desertinėje žodžių: „Labas, meilute, jeigu tu būtum paskola, aš tavęs niekada negrąžinčiau!“

A.Levine'o kopija rašė lietuviškai! Ar kas gali būti geriau? Vos pokalbiui užsimezgus, mergina nuoširdžiai stengėsi kuo greičiau reikalus pakreipti susitikimo link. Vaikinas muistėsi, vis rasdavo pasiteisinimą: „Gimtadienis“, „Rašau bakalauro darbą“, „Pagirios“, „Išvarau iš Vilniaus“ ir taip toliau... Neturėdama ko prarasti, ji paprašė atsiųsti bent keletą gražesnių nuotraukų iš sodo, universiteto ir kitų vietų, kuriose jis lankėsi. Būsimą vyrą norėjo draugėms parodyti. Gaila, tačiau ir vėl sulaukė neigiamo atsakymo. Vėliau vaikinas nustojo atsakinėti į žinutes, nesutiko susidraugauti feisbuke, o paieškojusi Adamo nuotraukų internete lietuvaitė rado tokią pačią fotografiją kaip Marčiaus profilyje. „Apsimetėlis“, – pamanė ir susitelkė į tolesnes paieškas.

Kaip baigėsi Monikos eksperimentas sužinok MIESTE.lt.