Nijolė Pareigytė-Rukaitienė ir laidos „Didysis O“ vedėjas Orijus Gasanovas prisipažino, kad šiais metais dar nesimaudė Baltijos jūroje, kuri anot jų per daug ledinė.

Radijo eteryje vyko viešas balsavimas, kuriame klausytojai galėjo pareikšti savo nuomonę, kuris, Nijolė ar Orijus, bėgs maudytis šaltoje jūroje su drabužiais.

„Jeigu teks bėgti man, aš užsimausiu Orijaus triusikus. Savo tikrai nešlapinsiu“, - žadėjo Nijolė.

Atlikėja triuškinamai pirmavo klausytojų balsavime – skambinantys vyrai vienas po kito tarė Nijolės vardą. „Man patinka šlapios moterys“, - sakė vienas. „Balsuoju tik už Nijolę“, - sakė kitas.

Tačiau netikėtai balsavimas pasisuko kita linkme ir laidos vedėjui Orijui teko pralaimėti - išsimaudyti ledinėje jūroje, kurios temperatūra penktadienio rytą ties Palanga siekė vos 17 laipsnių šilumos.

„Prisikalbėjo, pats kaltas“, - laidos vedėjo laimėjimu džiaugėsi Nijolė Pareigytė-Rukaitienė. Ji pati Palangoje nesimaudo niekada. Prisipažino turinti slaptą vietelę prie Karklės, kuri gali būti vienumoje, atrodyti kaip tik nori ir laisvai, be žvilgsnių pasipliuškenti vandenyje. Žadėjo tą padaryti liepos pabaigoje, kai vanduo įšils.

„Jūsų paplūdimio biuras vertas milijono, kaip čia gera ir gražu“, - ZIP FM vasaros studiją gyrė dainininkė.

Radijo eteryje ji pasakojo, kad jau devynis mėnesius negeria alkoholio. Sukūrusi šeimą ir susilaukusi dukters dainininkė priėmė sprendimą visiškai to atsisakyti. „Jei vakar būčiau išgėrus, šiandien tikrai nebūčiau atsikėlus ir pasirodžiusi šioje laidoje“, - paklausta ar sunku be alkoholio, juokaudama atsakė Nijolė.

Visą vasarą, kartu su grupe „69 Danguje“ Nijolė keliauja po Lietuvą. “Visus raginu atostogauti keliaujant po mūsų šalį. Tik liūdna, kad vakarais mažuose miesteliuose daug girtų”, - sakė N. Pareigytė-Rukaitienė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)