Tamsiu įdegiu vakarėlyje išsiskyrusi S. Starkutė DELFI pasakojo, jog tai – jos savaitgalių Lietuvos pajūryje rezultatas. „Savaiminio įdegio kosmetikos niekada nenaudoju, o savaitgaliais važiuoju į pajūrį. Mano oda yra imli saulei, tai man užtenka poros dienų ir tampu ruda.“

Žinomas modelis atskleidė, jog apskritai neatostogauja: „Vieną kartą gyvenime esu buvusi atostogų Maldyvuose prieš kokius ketverius metus. Neatostogauju, nes mano darbas yra susijęs su kelionėm, daug esu pamačiusi. Darbas man yra prioritetas, o visi normalūs žmonės planuoja keliones bent prieš 3-6 mėnesius, o aš dažniausiai net nežinau, kurioje pasaulio vietoje tuo metu būsiu. Tai taip ir gavosi, kad mano pagrindinės atostogos būna Lietuvoje.“

Pasidomėjus, ar mergina yra iš tų, kurios mėgsta atostogauti pasyviai, ji neslėpė, jog būtent taip ir yra. „Guliu po skėčiu ar prieš saulę. Visiškai nemėgstu aktyvaus sporto, poilsio ir pažintinių kelionių. Iš manęs visi juokiasi, kad, jei paliko kažkur paplūdimyje, tai po 3-4 valandų grįžę ten pat ir ras – aš niekur nedingstu“, – juokėsi modelis.

S. Starkutė pasakojo laiką leidžianti Nidoje arba Palangoje.„Pasideginu, pabūnu pliaže, paskaitau knygą, pasidarau masažą vakare, anksti einu miegoti. Taip ir atostogauju paprastai“, – sakė modelis.

Šio vakaro akimirkos nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)