„Nevažiavau prie jokių jūrų, bandau vertinti turimą gamtą, kuri yra šalia manęs. Kol gyvenau kaime, tol galbūt neįvertinau tos gražios gamtos ir buvimo joje, bet kai jau pagyvenau gerą dešimtmetį Vilniuje, tai dabar kiekviena galimybė nuvykti į kaimą man yra labai brangi ir smagi. Nuostabiai praleidau savaitgalį ir niekur toli nereikėjo važiuoti ar užsienių ieškoti“, – DELFI pasakojo D. Gutauskienė-Laisva.

Pasidomėjus, ką žinoma moteris poilsiaudama veikė darže, Laisva nusijuokė, jog jame teko praleisti pusdienį: „Bandžiau įsiamžinti įvairiose vietose. Pirmiausia, ką dariau, tai bandžiau pasideginti ir, kaip sakant, išnaudoti tą nemokamą saulę. Teko ir darže paklūpėti. Aišku, nuotraukose dar rezultato nesimato, ten buvo tik pati pradžia, kai atėjau apsižiūrėti, kur teks praleisti gerą pusdienį. Tai teko prisidėti ir prie daržo reikalų.

Aišku, ir pramogavau: šašlykų išsikepti teko, ko jau seniai nedariau ir tai buvo pirmas kartas šiais metais, kai galėjau šašlyko paragauti. Iš esmės kaime tų linksmybių didelių nėra, bet galima prisigalvoti tikrai labai smagių dalykų, kuriuos aš ir išbandžiau.“

Pasidomėjus, kokios atostogos moteriai pačios maloniausios, Laisva sakė, jog kaimas ir yra ta vieta, kur jai labiausiai patinka grįžti: „Atvirai pasakysiu: auginant mažą vaiką, man dideles atostogas susiorganizuoti sudėtinga. Mano pagrindinis pramogavimas yra grįžimas į kaimą pas tėvus į namus. Būnant su gera kompanija geriausiai galima atsipalaiduoti ir praleisti laiką. Man net nesinori tolimų kelionių, nes aplink tokie gražūs vaizdai, tai ko dar gali bereikėti.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (189)