„Laisvalaikis su artimaisiais kelia didžiausią džiaugsmą ir atsipalaidaviną, o kai dar visa šeima kartu pramogauja susiderinę drabužius – keliskart smagiau ne tik patiems, bet ir aplinkiniams pažiūrėti, - sako R.Stasionienė, ką tik atnaujinusi stylishpaw.com internetinę parduotuvę. - Pėdute puošti vienodi, skirtingoms kartoms skirti drabužiai jau yra tapę šio prekės ženklo vizitine kortele, kuriuos greitai pamėgo šeimos su vaikais ir poros. Kuriant šią kolekciją didelę įtaką padarė mano pačios gyvenimas, o išvydusi bandomuosius modelius ant savęs, vyro ir dviejų sūnų, kostiumais kaip mat susidomėjo ir mūsų šeimos močiutės. Pagalvojau, kodėl gi ne? Močiutės irgi nori būti stilingos! Paviešinus šeimos nuotraukas, kuriose matyti naujoji kolekcija, iš aplinkinių sulaukėmė pageidavimų taip papuošti ir juos. „Stylish Paw” laisvalaikio apranga neturi amžiaus cenzo ir drąsiai sakau, kad Lietuvoje dar nebuvo prekės ženklo, kuris siūlyti suderintą asortimentą vaikams, jų tėveliams ir seneliams.”

Drabužių kūrėja R.Stasionienė visai šeimai skirtos kolekcijos veidu pasirinko atlikėją, beveik vienerių sūnelio Dominyko mamą, krepšininko Simo Jasaičio žmoną Oksaną Pikul-Jasaitienę, kurios garderobe laisvalaikio apranga užima toli gražu ne paskutinę vietą.

Nulipusi nuo scenos dainininkė kasdien mielai dėvi stilingą sportinę aprangą: kada reikia lakstyti paskui sūnelį, aktyviai judėti netrukdantys drabužiai – nepamainomas dalykas. Būtent todėl Oksana jais rengia ne tik save ir mažylį, bet ir mamą Laimutę, kuri dainininkei yra puiki pagalbininkė auginant su pasauliu kasdien vis labiau susipažįstantį berniuką.

„Patogus sportinis kostiumas, su kuriuo gera pramogauti, privalo būti kiekvienų namų drabužinėje. O mūsų šeimyna ypatingai dažnai laisvalaikį leidžia dėvėdama „Stylish Paw” kostiumus, kurie ne tik patogūs, bet ir stilingi. Negana to, jais gali puoštis kelios kartos: mamytė, tėvelis, vaikai ir seneliai. Smagu, žaisminga ir gražu!” - džiaugiasi O.Pikul-Jasaitienė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)