„Kuriu drabužius tiek vaikams, tiek suaugusiems. Paskutinę kolekciją paskyriau tik moterims. Joje vasariškos suknelės, kelis švarkeliai, tiksiantys vėsesniam vakarui ar rudens pradžiai. Kolekcija pasižymi funkcionalumu, keletas suknelių, priderintos prie aukštakulnių, puikiai tiktų į vakarėlį, tačiau su sportiniais bateliais būtų nepamainomos prie jūros. „Minimi“ apranga tinka tiek mėgstančiai klasikinį, tiek sportinį stilių“, – įsitikinusi kūrėja.

Kūrėja stebina ir gana nedidelėmis drabužių kainomis. Pasak Nijolės, ji nenori prisirišti prie aukštesnes pajamas uždirbančių – didžiausias džiaugsmas leisti jaustis ypatingoms kuo daugiau moterų.

Naujausios vasaros kolekcijos veidu moteris pasirinko „Mis Lietuva 2013“ nugalėtoją Rūtą Elžbietą Mazurevičiūtę. Kūrėją sužavėjo gražuolės nuoširdumas, komunikabilumas ir išvaizda. „Rūta ne tik labai graži moteris. Ji puikiai pozavo prieš objektyvą. Kai reikėjo buvo seksuali, o netrukus virto vasarišką energiją spinduliuojančia dama. Žinoma, tokio efekto nebūtų be Elvyros Monginienės kurtų papuošalų, kurie žavi daugybę įspūdingiems aksesuarams neabejingų moterų. Fotosesijai prireikė vos poros valandų, o rezultatas pradžiugino visus“, – pasakojo N. Čeponienė.

Sužavėta reklamuojamų drabužių, R. E. Mazurevičiūtė suprato, kad nori turėti visą kolekciją savo spintoje. „Iš pradžių drabužiai man pasirodė labai kokybiški, gerai pasiūti. Užsidėjusi pirmąją suknelę supratau, kad noriu visko! Atsisakiau sutarto honoraro, o už savo darbą paprašiau drabužių. Apdarai ne tik stilingi, bet ir patogūs. Tokia ir turi būti apranga – nevaržyti žmogaus, tačiau leisti jaustis gražiai. Nijolės kuriamais drabužiais mielai pasipuošiu tiek į darbą, tiek į vakarėlį. Draugės taip pat susižavėjo šia kolekcija, aš sulaukiau labai daug komplimentų“, – šypsojosi modelis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją