Pirmiausias ir pats pareigingiausias pasirodė esąs Robertas Javtokas – į penkių žvaigždučių viešbutį „Mercedes-Benz“ visureigiu jis atvyko dar sekmadienio vakarą.

Krepšininką, kaip įprasta, atlydėjo jo šeima: žmona Vilma, devynerių dukra Greta bei dvejais metais už sesę jaunesnis sūnus Simas.

Į krepšinio stovyklą kartu atkeliavo ir mažiausias šeimos narys – gegužės pradžioje gimęs sūnelis.

Ankstyvą pirmadienio rytą rūpestingas tėvas leido žmonai atsipūsti – po viešbučio teritoriją stumdė vežimėlį, kiek vėliau kartu su visa šeima pramogavo prie baseino. Tiesa, pozuoti fotografams kategoriškai atsisakė.

Kol vaikai turškėsi vandenyje, Javtokai gulinėjo ant gultų – juk iki tikrojo darbymečio, kuris Robertui prasidės jau šįvakar, reikia šiek tiek atsipūsti.

Penketukas į Palangą pasiėmė ir savo augintinį – Pomeranijos špicą, kuris šalia 2 m. 11 cm. ūgio krepšininko atrodė kone miniatiūrinis.

Šįmet kaip niekad ankstyva Lietuvos rinktinės stovykla truks nuo birželio 20-osios iki liepos 5 dienos. Vėliau rinktinė kelsis treniruotis į Kauną.

Tiesa, pirmojoje stovykloje krepšininkų gretos – ganėtinai mažos. Į Palangą atvykti nepavyko Jonui Valančiūnui, Donatui Motiejūnui, Mantui Kalniečiui, Darjušui Lavrinovičiui, Jonui Mačiuliui bei Domantui Saboniui. Prie rinktinės stovyklos krepšininkai ketina prisijungti kiek vėliau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)