Grožio mylėtojos į parodų rūmus rinkosi dar prieš prasidedant pirmiesiems seminarams – 9 valandą ryto. Čia jų laukė renginio remėjų parengtos dovanos, o taip pat – įvairių prekės ženklų stendai bei nemokami makiažai ir kitos grožio procedūros.

Pasirūpinta ir užkandžiais bei gėrimais – buvo įrengtos atskiros poilsio erdvės norintiems pasistiprinti tarp seminarų.

O jų būta net aštuonių – pirmoji savo žiniomis dalijosi viena garsiausių šalies vizažisčių Karolina Taraškevič. Netrukus naudingais patarimais dalintis stojo vizažo ekspertai Indrė Sinkevičiūtė, Kristina Oganesian, Monika Briu, Milita Daikerytė, Ana Valytė, Povilas Staniulionis bei Alina Guess.

Progos apsilankyti renginyje nepraleido ir neseniai iš Kipre vykusio „Mis Fashion TV“ konkurso parvykusi Simona Burbaitė. Grožio industrija Simonai nesvetima ne tik dėl aktyvios veiklos įvairiuose konkursuose, bet ir dėl naujausios jos aistros – tinklaraščio, kuriame dalijasi grožio bei sveikos gyvensenos patarimais bei apžvelgia mėgstamiausias kosmetikos priemones.

Šįryt vienu iš seminarų modeliu tapo ir grupės „Naujos Pupytės“ narė Skaistė Steikūnaitė. Susirinkusieji galėjo iš arti pamatyti, kaip gi garsi moteris atrodo be įprastinio dieninio ar efektingo sceninio makiažo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją