Nors šįvakar Kauną kitų miestų gyventojams pasiekti buvo gana sudėtinga, koncertą stebėjo būrys garsenybių.

Lietuvą siaubęs škvalas vartė medžius ir apsunkino matomumą keliaujantiems autostrada, tačiau koncerto nepraleido tūkstančiai „Muse“ gerbėjų. Tarp jų – Justinas Jankevičius, Katažina Zvonkuvienė su vyru Deivydu, Liepa Modeikaitė-Norkevičienė su vyru Evaldu, Raminta Vyšniauskaitė, Veronika Montvydienė su draugais bei daugelis kitų.

Koncertą stebėjusios garsenybės negailėjo komplimentų atlikėjams ir mielai dalijosi akimirkomis su savo draugais ir gerbėjais feisbuke.

„Tai buvo geriausias koncertas, kokiame esu buvusi! Nuo pirmos iki paskutinės sekundės! Virpėjo kiekviena kūno ląstelė! Visiški Dievai!“ – feisbuke gerbėjams rašė Liepa Norkevičienė.

To „Žalgirio“ arenoje dar nebuvo, pirmą kartą per 5 arenos gyvavimo metus buvo nuimtas kubas. Tai buvo padaryta tam, kad „Muse“ koncerte būtų panaudota įspūdingos garso bei vaizdo projekcijos. Prasidėjus koncertus nuo arenos stogo nusileido didžiuliai šviečiantys rutuliai, kurie pradėjo pasaulinio garso roko atlikėjų koncertą Kaune.

„Epinis“, „nuostabus“, „ambicingas“ – tokie komplimentai liejasi žiniasklaidoje kone po kiekvieno šių rokerių pasirodymo scenoje. Jie netausoja savęs, ne be reikalo visame pasaulyje garsūs atlikėjai yra itin gerbiami už tai, ką kas kartą pademonstruoja scenoje.

Akivaizdu, kad ir šįkart žiniasklaidos mėgstama frazė „nunešė stogą“ tapo realybe. Niekas neabejoja – jų muzika išties galinga.

Hitų „Starlight“, „Supermassive Black hole“, „Hysteria“, „Time Is Running Out“, „Resistance“, „Madness“ ir daugybės kitų žinomų dainų atlikėjai Lietuvoje lankosi pirmą kartą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)