Penktadienio vakarą K. Krivickas savo feisbuke pasidalijo naujienomis apie per anksti gimusį sūnų ir paviešino savo, dar kūdikio, nuotrauką: „Lygiai prieš 37 metus, 1979 – ųjų vasara. Man 4,5 mėn Tuo tarpu mano sūnui Augustui šiandien sukako labai labai mums svarbios 3 savaitės! Vaikinas jaučiasi gerai, laikosi tvirtai, daug valgo, miega ir kievieną dieną geromis naujienomis apie savo būklę pradžiugina visą mūsų šeimą! Diena, kai galėsim pasitikti mylimą mamytę ir žmoną Jurgitą su Augustėliu grįžtančius namo iš ligoninės nors ir labai pamažu, bet artėja! Su gimimo diena, sūnau!“

Televizijos prodiuseris apie sūnų, į pasaulį atėjusį gerokai anksčiau nei planuota, taip pat paskelbė feisbuke. Tąkart jis pasidalijo nuotrauka, kurioje su žmona žvelgia į kūdikį ir paprašė supratimo bei ramybės, kol padėtis šeimoje stabilizuosis. „Ir džiaugsme, ir skausme...vakar, gegužės 26-ąją dieną, 21 valandą 45 minutės, Kauno klinikose mano žmona Jurgita pagimdė mūsų sūnų Augustą Krivicką. Vaikelis pasiprašė į mūsų pasaulį gerokai anksčiau numatyto laiko...Tad gimė neišnešiotas (27 savaitė) sverdamas vos 1350 g.

Jurgita ir sūnus jaučiasi gerai... Žinoma, kiek tai yra įmanoma tokiomis aplinkybėmis. Šiuo metu mūsų sūnui yra teikiama intensyvi, visapusiška pagalba ir, žinoma, mes, kartu su Kauno klinikų gydytojais tikimės geriausio!“, – rašė K. Krivickas. Vyras taip pat padėkojo Kauno klinikų personalui bei pareigūnams, kurie padėjo skubant į ligoninę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (323)