Kaip teigia Tatjana, didelė šeima atskleidžia įvairiausias gyvenimo spalvas, dovanoja daugybė jausmų ir visi rūpesčiai, tenkantys trijų vaikučių mamai, tik nuspalvina kasdienybę. Tatjanai modelio darbas ir mados industrija – ne naujiena, ji yra dirbusi Paryžiuje, laimėjusi „Mis Rusija 2004“ titulą.

„Darbas su Tatjana – tikras malonumas, ji profesionalė, viskas vyko greitai ir sklandžiai. Šį kartą Tatjanai teko išbandyti ne vieną skraidymo priemonę, netgi pozuoti Europos akrobatinio skraidymo čempiono Eltono Meleckio SU-26. Prieš fotoobjektyvą ji jautėsi atsipalaidavusi ir savimi, o man labai svarbu, kaip jaučiasi moteris vilkėdama „Coocoomos“ drabužius. Visada stebiu, ar jie yra patogūs, nevaržo judesių, dailina moters kūno linijas. Kurdama šią Coocoomos kolekciją vadovavausi principu „Prabangu – tai kas patogu“ – pasakoja prekės ženklo kūrybos vadovė Rūta Mackevičiūtė.

Fotosesiją galite pamatyti nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)