Nuotrauka netruko sulaukti dėmesio. Komentaruose buvo sveikinama drąsi pora, linkima jauniems vyrams sėkmės bei stiprybės. Savo paramą R. Zabarauskui ir Ričardui Kornelijui Ražanskui išreiškė Beata Tiškevič, Solveiga Mykolaitytė ir kiti.

#twomenkissing

A photo posted by romaszabarauskas (@romaszabarauskas) on Jun 15, 2016 at 12:55am PDT

Šį savaitgalį Lietuvoje vyks „Baltic Pride“ renginiai, kurių išvakarėse R. Zabarauskas kviečia į klubą „Soho“, kur organizuojamas vakarėlis „Stonewall“, žadantis priminti LGBT eitynių istoriją.

„Dažnai klausiama – o kam reikia žygiuoti gatvėse, demonstruotis? Vienas pagrindinių tikslų yra paminėti 1969-ųjų Niujorke įvykusias riaušes. Jos kilo, kai LGBT užeigos „Stonewall“ lankytojai nusprendė nebesitaikstyti su nuolatiniais policijos reidais. Nuo šio įvykio prasidėjo šiuolaikinis LGBT lygiateisiškumo judėjimas“, - teigė R. Zabarauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (776)