Butas išsiskiria kvapą gniaužiančia prabanga. Per du aukštus įrengtuose apartamentuose yra trys gyvenamieji kambariai, dvi drabužinės, du vonios kambariai bei moderni virtuvė.

Erdviame dizainerių įrengtame bute galima išvysti ir tapytojo Vilmanto Marcinkevičiaus paveikslą bei kitus sienas puošiančius meno kūrinius.

Iš 133 kv. m. apartamentų sostinės senamiesčio pašonėje atsiveria puikus vaizdas į Neries upę, o Gedimino pilis bei Vilniaus arkikatedra atrodo kone ranka pasiekiami.

Tiesa, būsimieji apartamentų savininkai turės gerokai patuštinti savo banko sąskaitą, mat L. ir E. Norkevičiai savo būstą parduoda už 485 tūkst. eurų. O norintiems įsigyti vietą požeminiame parkinge, teks atseikėti dar 13 tūkst. eurų.

DELFI susisiekus L. Norkevičiene, garsi moteris patikino, jog prabangius apartamentus parduoda, nes turi kitą būstą. Nuo platesnių komentarų atlikėja susilaikė.

Kviečiame pasižvalgyti po šiuo metu parduodamus garsios poros apartamentus:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (334)