Vakarop čia pasirodė Ieva Stasiulevičiūtė su draugų kompanija, kiek vėliau – ir Jolanta Leonavičiūtė su drauge. Jolanta, pamačiusi fotoobjektyvą, neapsidžiaugė, veidą bandė paslėpti kepurėle su snapeliu ir kapišonu.

VIP ložėje šįvakar Davido Guettos pasirodymo lauks ir Rimas Šapauskas, kuris DELFI pasakojo, kad ši kultūra jam patinka, nors jis pats nėra tokios muzikos gerbėjas. „Esu ir anksčiau buvęs festivaliuose, jei skaičiuosime tuos kelis slapus reivo tūsus“, – šyptelėjo R. Šapauskas.

Antrosios festivalio dienos nepraleido ir Monika Šalčiūtė. Vakar vakarą ji čia praleido su draugėmis ir broliu, šįvakar į festivalį ji atskubėjo taip pat ne viena.

Vakar garsenybės, susirinkusios į festivalį, tikino, kad šaltis ir lietus – ne kliūtis linksmybėms. Įspūdžiai iš pirmojo vakaro – vaizdo įraše:


DELFI už stilių dėkoja Evaldui Valantiejui, už vizažą – „Smilga Beauty Lab“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)