Solveiga feisbuke suskubo pasigirti, kad šį įspūdingą drabužį jai sukūrė dizainerė Indrė Kvedarienė. Solveiga po A. Jagelavičiūtės leidinio gimtadienio dėkojo ne tik jai, bet ir vizažą kūrusiai specialistei.

Soveigos Mykolaitytė įrašas feisbuke

Deja, netrukus pradėjo plisti nuotrauka, kurioje matyti, kad tai ne I. Kvedarienės kūrinys, o tiesiog plagiatas. Tokį patį geltoną rūbą dar 2013 metais pristatė Christian Siriano. Šis drabužis – pavasario kolekcijos dalis.

Christian Siriano modelis

Pamačiusi šiuos priekaištus, I. Kvedarienė feisbuke piktinosi, neva aplink daug pavydžių žmonių. „Kodėl žmonėms pikta, kai tu esi laiminga ir tau truputį sekasi“, – feisbuko draugų retoriškai klausė dizainerė.

Beje, po to, kai Solveigos nuotrauka, palyginta su Ch. Siriano modeliu, ėmė plisti feisbuke, ši suskubo pataisyti įrašą prie nuotraukos: „Drabužis siųtas pagal dizainerio Christian Siriano suknelę. Įvaizdžiu rūpinosi Indrė Šimaitytė Kvedarienė“.

Soveigos Mykolaitytė įrašas feisbuke

Šį pataisymą pastebėjo ir Solveigos feisbuko sekėjos, tačiau pati S. Mykolaitytė komentatoriams ėmė teigti, kad netaisė jokio įrašo ir niekada neteigė, kad suknelė – Indrės kūrinys.

Pati I. Kvedarienė DELFI tikino, kad nė neketino nieko savintis. Šio drabužio labai seniai norėjo pati Solveiga, todėl ji tiesiog sutiko tokį pasiūti. „Ji niekur ir nesakė, kad čia mano darbas. Ji jau seniai norėjo jo, buvo nusižiūrėjusi ir aš tiesiog sukūriau šį įvaizdį, priderinau batelius, šukuoseną ir panašiai, – DELFI kalbėjo Indrė. – Jei tai būtų buvs mano kūrinys, pati būčiau visur pasireklamavusi, tačiau nieko tokio nebuvo. O dėmesio ir laiko šiam darbui skyriau tikrai daug.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (160)