Netrukus į tai sureagavo žinomas šalies atlikėjas - Saulius Prūsaitis. Vyras paviešino vaizdo įrašą, kuriame reiškia pasipiktinimą.

„Negerbiamas Kultūros ministre, ne ne ne. Jau antrą kartą... Jūs esate trolis. Su tuo savo pasirodymu ir kažkokiu kvietimu į kažkokios neaiškios kilmės renginį, sėdėdamas ant kelmelio jau rovėt kaip turi būt. Dabar pasikvietėt šitą... Nu tai paimkit pinigų, pasikvieskit Urmaną, pakalbėkit... Ką žinau, paskambinkit Čiurlioniui ar kažkam tai. Ką jūs išsidirbinėjate. Jūs esat visiškai šūdino lygio Kultūros ministras, visiškai be vaizduotės ir tempiat visą Kultūros ministeriją aš nežinau, kur arba tiesiog nenoriu įvardinti, kur. Žiauru, žiauru, žiauru, šlykštu ir žema. Idiotai“, – vaizdo įraše kalbėjo S. Prūsaitis.

Vėliau prabilo ir pats E. Dragūnas: „Kaip sako mano močiutė: „pavydas – aršiau maro“. Aš pasitraukiau ir muzikos tam, kad jums netrukdyti. Stadionai ir arenos jūsų paslaugoms – susirinkit juos. Bet net pasitraukus jūs vis vien pavydite. Tokia jau jūsų dalia... Muzikantaim nesugebantys surinkti mažo klubelio Lietuvos didmiesčiuose, sunku turbūt susitaikyti, kad jūs tiesiog neįdomūs. Galite loti, jodinti. Žmonių neapgausite, nes jie viską supranta. Turite laiko pasireikšti klounai, nes aš greitai grįšiu prie savo mylimo darbo ir būsiu viršuj, todėl, kad aš beprotiškai myliu tai, ką darau GERIAUSIAI. TIESIOG VIENIEM SKRAIDYT, O KITIEMS – ŠLIAUŽT“.

Šiandien įsikišti nusprendė ir atlikėjas Stano, kuris nufimavo S. Prūsaitį pašiepiantį vaizdo įrašą, tačiau jame juokais palaikė E. Dragūną ir Kultūros ministrą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (157)