Kurį laiką aktyviai nekoncertavusi atlikėja buvo pasitikta taip, kaip pasitinkami tikri scenos grandai – garsiomis ovacijomis, nuo kurių suskambo visas Vilniaus senamiestis.

Kartu su Rosita ant scenos šįvakar žengė atlikėjos dukra Agneta Gabalytė, muzikos prodiuseris Gytis Valickas bei mokinė Paula Valentaitė.

Duetu su R. Čivilyte sudainavo ir operos solistas Merūnas Vitulskis.

„Reikia labai gerai tave pažinti ir muzika, kurią tu atlieki, taps visiškai kitokia. Linkiu visiems, ypač jaunajai kartai, dar kartą atrasti Rositą“, – jausmingai sakė M. Vitulskis.

Ketvirtadienio vakarui ruoštasi ilgai – scenos primadona gerbėjams ir bičiuliams paruošė įspūdingą programą, praturtintą šviesų ir vizualizacijų instaliacijomis.

Atliekamų dainų pasiklausyti atvykusius gerbėjus sudomino ir garso įrašai, kuriuose – Rositos bičiulių ir jos mokinių mintys apie scenos legendą. R. Čivilytė minėta išskirtinai tik gerais žodžiais – žavėtasi ne tik jos talentu, ilgus metus vystyta sėkminga karjera, bet ir nuostabiu būdu.

R. Čivilytės jubiliejinio koncerto išvysti atvyko ir garsūs bičiuliai: choreografas Gytis Ivanauskas, atlikėjas Rytis Cicinas, Seimo narė Dalia Teišerskytė ir atlikėjas Sasha Song.

Kelissyk apdarus keitusi R. Čivilytė scenoje atidavė visą save – o ir pajudėti progos nepraleido. Tikino, jog seniai nebuvo tokia judri – vis norėjosi šokti. Ir tai – tik susirinkusiųjų dėka.

Šv. Kotrynos bažnyčioje šįvakar skambėjo tokie hitai kaip „Sugrįžk“, „Muzikos kalba“, „Jurgos arija“, „Neparduodu laisvės“, „Sudėtingo būdo moteris“, „Graži žmona“, „I Don‘t Know How to Love Him“, „Jei tiki“, „Dainų daina“, „Fine China“, „Laiminga diena“, „Baltas rytas“, „Ateis diena“ bei visai neseniai pasirodžiusi daina „Žodžiai“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (151)