Švente šįvakar mėgavosi pagrindinės vakaro žvaigždės – „Ikonos“ vyr. redaktorė Agnė Jagelavičiūtė ir jos kolega „virtuvės mitų griovėjas“ Alfas Ivanauskas.

Ant priešais desertinę pastatytos scenos užlipusi A. Jagelavičiūtė tarė sveikinimo žodį ir padėkojo visai komandai, dirbančiai su leidiniu. Stiliaus ikona dėkojo ir susirinkusiems svečiams tikindama, kad jei ne jie – nė nebūtų apie ką rašyti. Dėkota ir skaitytojams, kurie, anot stilistės, žurnalą išgraibsto kaip karštas bandeles.

Renginyje buvo galima išvysti Danguolę Stachurą, Neringą Zeleniūtę ir Martyną Tylą, Agnę Grigaliūnienę, Eleną Puidokaitę, Julija Žižę, Laurą Vagonę, Vladą Musvydaitę, Orijų Gasanovą, Robertą Kalinkiną, Ericą Jennings, Indrę Kvedarienę bei daugelį kitų kviestinių svečių.

Viešnios šįvakar buvo viena už kitą gražesnės – puošėsi ir trumpomis kokteilinėmis ir ilgomis vakarinėmis sukniomis. Kai kurios, nepabūgusios vėsos, rinkosi ir trumpus, kojas apnuoginančius kombinezonus. Vokiečių gatvės lankytojai ir praeiviai smalsiai žvilgčiojo į svečius, aptarinėjo šventę bei mėgavosi muzika.

Leidinio „Ikona“ gimtadienis – ne vienintelė proga švęsti. Jau kurį laiką vilniečius džiuginanti ir ypatingus desertus ruošianti desertinė tik šįvakar atšventė savo atidarymą, tad nenuostabu, kad prie šampano taurės svečiai sulaukė ir gomurį maloninančių saldėsių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (280)