S. Šernė ir I. Grybauskienė bendradarbiauti bei pirmąją kolekciją sukurti nusprendė dar 2015 m. pradžioje. Jų debiutas įvyko praėjusių metų rugsėjo mėnesį Lietuvos futbolo federacijos stadione.

Moterys pritaria viena kitai, kad drabužiai yra būdas išreikšti save, sukurti savo stilių ir juo reprezentuoti save aplinkai, kurioje esi. Moterį gražia daro tai, kas priverčia ją spinduliuoti moteriškumu, elegancija.

Antroji žavių moterų kolekcija nuo pirmosios skiriasi lyg diena ir naktis: pirmojoje drabužių kolekcijoje dominavo šaltos ir tamsios spalvos, tuo tarpu šįkart damų garderobą jos užsimojo papuošti ryškiaspalvėmis sukniomis.

S. Šernės ir I. Grybauskienės pasveikinti ketvirtadienio vakarą atvyko modelis Simona Starkutė, atlikėja Ingrida Martinkėnaitė, „Top to Bottom“ prekinio ženklo įkūrėja Gabrielė Gineikaitė ir kitos kviestinės viešnios.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)