„Ieškau kūdikių auklės, kuri žinotų arba būtų pasiruošusi išmokti ir laikytis Ginos Ford metodikos. Galinti dirbti savaitgaliais ir vakarais, iš anksto susitartu grafiku. Ačiū už rekomendacijas“, – toks skelbimas trečiadienio popietę pasirodė Erikos feisbuko paskyroje.

Netrukus jos ankstyvas paieškas sukritikavo dainininkė Ingrida Martinkėnaitė. Ši pasiūlė dar palaukti: „Ar ne per anksti? Gal dar nenorėsi niekam palikinėti?“ Į šį Ingridos paraginimą Erika atsakė trumpai: „Darbai nelaukia. O renginiai savaitgaliais ir vakarais“.

Netrukus mama tapsianti Erika ieško auklės, kuri jos vaikelį auklėtų pagal Ginos Ford metodiką. Mamų forumuose ši metodika yra itin kritikuojama. Mamos tikina, kad „nenori savo vaiko auginti kaip kareivėlio“ ir „netiki, kad moteris, neturinti vaikų, gali aiškinti, kaip reiktų auklėti kitus vaikus“.

G. Ford visame pasaulyje garsi knygų autorė, visą gyvenimą dirbusi sesele. Vis dėlto net užsienio šaltiniuose teigiama, kad jos auklėjimo metodika labiau primena dresiravimą, o ne vaikų udgymą.

Prieš pat sužinodama, kad laukiasi, Erika televizijos eteryje kalbėjo visiškai priešingai. Anot jos, motinystė skirta ne visoms ir ji tuo metu tikino, kad tikrai neplanuoja šeimos pagausėjimo.

„Niekada nesakau niekada, niekada nesakau, kad neateis ta diena ir nepajausiu to motiniško instinkto, bet per 35-erius metus man nebuvo tokio noro“, – TV eteryje sakė E. Purauskytė.

Žinią apie nėštumą DELFI patvirtino pati Erika teigdama, kad tikrai nebėra ko slapstytis. Tiesa, apie tai, jog TV eteryje ji kritiškai vertino motinystę, tąkart ji atsakė nedaugžodžiaudama: „Tu planuoji, o Dievas juokiasi!“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (184)