„Susipažinkite, tai – Malgožata. Moteris, su kuria geriau nesiginčyti nei apie grožį, nei apie gyvenimą“, – pristatydama savo kūrinį rašo A. Juškėnaitė. Savo naujausiame vloge mergina pašiepė „Alfa vyro“ merginų viliojimo būdus, kurių tikslas – bet kokiomis priemonėmis pasiekti greitą rezultatą.

„Pritrenkti vyruką galima keliais būdais: galima trenkti papu, arba, jeigu alfa motina gamta jūsų neapdovanojo iškilumais, pagalve ir laikyti ją prispaudus prie veido tol, kol vyrukas trumpam atsijungs nuo deguonies trūkumo“, – pasakoja po „Alfa patelės“ personažu pasislėpusi parodijos autorė.

Malgožatos vardu pavadintas personažas įraše pasakoja apie svarbiausius tikros „Alfa patelės“ bruožus,“alfa moterų“ istoriją bei dalina gyvenimo bei meilės patarimus. „Jau anuomet vyrai buvo tie, kurie garsiai rėkdavo, koks didelis jų mamutas ir kaip narsiai jie apgynė namus nuo pro šalį ėjusio vilko.

Tuo tarpu moterys, „Alfa patelės“, ne tik kad priuogaudavo visai žiemai, bet užversdavo tris mamutus, prisijaukindavo pumą, kad išgaudytų peles urve, sudarydavo taikos sutartį su penkiolika aplinkinių genčių ir nė žodeliu neužsimindavo apie tai savo vyrui“, – tikina A. Juškėnaitė.

Istorijos tęsinį ir pilną „Alfa patelės“ parodiją rasite čia:

A. Arutiunianas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (129)