Tramplinu į populiarumą Monikai tapo konkursas „Dainų dainelė“. 2008 metais tuomet dar devintokė ji į sceną lipo su savo mėgstamiausios atlikėjos Whitney Houston daina "Try It On My Own".

Vėliau, 2015-aisiais, M. Linkytė su Vaidu Baumila dalyvavo „Eurovizijoje“. Jiedu po antrojo pusfinalio pateko į finalą, kuriame, surinkę 30 balų, užėmė 18-ą vietą.

Tais pačiais metais Monika triumfavo ir „M.A.M.A.“ apdovanojimuose: pelnė laurus metų kūrinio ir metų albumo nominacijose, o netrukus paaiškėjo, jog pelnė ir metų atlikėjos titulą.

Vėliau jai buvo įteiktas ir Platininis diskas už singlą „Po dangum“.O tuo džiugios naujienos nesibaigė – šis singlas „YouTube“ kanale pasiekė žiūrimumo rekordą. Monikos daina 10 ml. peržiūrų viršijo net nepraėjus metams.

Monika DELFI pasakojo, jog gimtadienių niekaip ypatingai niekada nešventė. „Visada švęsdavau su tėvais ir draugais“, – lakoniškai sakė atlikėja.

Niekuo išskirtinis nebus ir 24-asis gimtadienis, kurį M. Linkytė planuoja atšvęsti draugų būryje. Pasidomėjus, ar kada yra buvusi itin nustebinta įdomiomis dovanomis – mergina nusijuokė: „Būsiu neįdomi pašnekovė, nes nieko stebuklingo man nieks nėra padovanojęs.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)