Antroji E. Daniūtės atžala ir pirmasis jos vaikas su mylimuoju Mirko Gozzoli į šį pasaulį atėjo pirmadienio vakarą. Berniukas gimė sveikas ir stiprus. E. Daniūtė skuba pasidžiaugti - mažylio ūgis siekia 51 centimetrą, svoris – 3400 gramų.

Pora sūnui davė Romeo vardą.

Edita patikino, jog visa šeima trykšta geromis emocijomis ir yra beprotiškai laimingi. Štai, vyresnėlė Evita buvo tokia sužavėta naujojo šeimos nario, kad nė nenorėjo išvykti iš ligoninės.

„Sesutę vos išprašėm iš ligoninės. Labai susižavėjusi. Tik sakė, kad sauskelnių nekeis“, – juokavo E. Daniūtė.

Trečiadienio rytą socialiniame tinkle „Facebook“ E. Daniūtė pasidalijo ir jaukia nuotrauka su pirmadienio vakarą gimusia atžala:

Trečiąsyk gimdytų tik Lietuvoje

Šokėja atviravo, jog gimdymas buvo sklandus, tik, štai, jos žodžiais, italai mamytėms labai gaili nuskausminamųjų, tad teko kaip reikiant pasikankinti.

„Teko pasikankinti, bet atpildas atperka kančias“, – džiaugėsi Edita.

Garsi moteris patikino – jeigu reikėtų gimdyti dar kartą, ji gimdytų tik Lietuvoje ir tik Kauno klinikose. Jos nuomone, Lietuvos medikai – geriausi pasaulyje.

„Ir Kaune, ir Pizoje gimdžiau valstybinėse ligoninėse. Kauno klinikose ne gimdymas, o pasaka buvo, palyginus. Lietuva tikrai turtinga gerais medikais“, – pagyrų negailėjo E. Daniūtė.

Vardą išrinko mylimasis

Dar prieš gimstant sūnui šokėja dvejojo – kokį gi vardą išrinkti šeimos jaunėliui?

„Facebook“ tinkle ji ne kartą prašė bičiulių ir sekėjų patarimo, kaip pavadinti mažylį. Variantų būta dviejų: romantiškasis Romeo, kaip iš garsiosios Šekspyro pjesės, arba „Dievo karį“ iš hebrajų kalbos išvertus reiškiantis Gabrielius. Tiesa, galutinis sprendimas čia priklausė tik nuo Editos mylimojo M. Gozzoli.

„Mirko nusprendė galutinai. Turėjome apsispręsti ligoninėje... Norėjau, kad galutinis sprendimas būtų berniuko tėčio“, – sakė E. Daniūtė.

Tiesa, iki pat paskutinės akimirkos Edita buvo įsitikinusi, jog mylimasis sūnui išrinks Gabrieliaus vardą.

„Aš pati nustebau, kad jis taip apsisprendė, nes namie Mirko nutapė paveiksla su mūsų visų vardų pirmomis raidėmis ir gimimo datomis... Ten puikavosi raidė G!“ – apie sūnaus vardo rinkimą pasakojo prieš kelias dienas pagimdžiusi garsi moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (147)