„Šiandien 13 val. 22 min. gimė Herkus Lubys! Mama ir vaikelis sveiki! mes labai laaaabai laimingi!“, - rašė atlikėjas.

Vardas Herkus reiškia „namų valdovą“. Į istoriją šis vardas įėjo prūsų sukilimo vado Herkaus Manto dėka. Lietuvoje Herkaus vardu berniukai pradėti vadinti tik septintajame praėjusio amžiaus dešimtmetyje, o vėliau tapo itin populiarus.

DELFI primena, jog beveik prieš ketverius metus susituokusi pora pirmojo vaikelio, dukros, susilaukė 2013-ųjų vasarą. Tėvai dukrą pavadino Frida.

Iki amžinos meilės priesaikos pora draugavo trejus metus. Apie asmeninį gyvenimą neatviraujantys Edgaras ir Živilė retai lankosi viešuose renginiuose ar vakarėliuose.

Antrąjį nėštumą laidos „Labas vakaras, Lietuva“ vedėjai pavyko nuslėpti gana ilgai. Televizijos užkulisiuose pasklidus kalboms apie Lubių šeimos pagausėjimą, Živilė neskubėjo to patvirtinti, laikėsi nuomonės, kad tai per daug asmeniniai dalykai.

Kovo pradžioje į motinystės atostogas išėjusią Živilę eteryje pakeitė Lavija Šurnaitė. Ji šiuo metu vakarinę informacinę laidą veda kartu su Pauliumi Skuču.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (146)